Ostenil Hyaluronsyre

TRB CHEMEDICA

OSTENIL ® Hyaluronsyre

  • For lindring av arthroseplager.
  • Over 1 million sprøyter selges årlig.
  • Lett å sette gjennom nål.
  • Effekt i minst 6 måneder

AdCare er forhandler for Europas markedsledende hyaluronsyre preparater Ostenil Plus, Ostenil Mini, Ostenil Tendon og Ostenilfra TRB CHEMEDICA. Produktene anvendes bl.a. for behandling av osteoartrose (OA) ved å redusere smerte, opprettholde eller forbedre bevegelsen i ledd og begrense funksjonstap. Produktet bidrar til å rette opp balansen i synovialvæsken. Ostenil hyaluronsyre er biologisk fremstilt og utvunnet av fermenterte bakterier, som sikrer ekstremt lav insidens av allergireaksjoner. Ostenil er enklere å injisere sammenliknet med andra HA produkter på markedet, pga dens optimale molekylvekt på 1,6 millioner Daltons. Det tilsvarer kroppens egen hyaluronsyre.  Hyaluronsyreinjeksjoner med Ostenil er svært effektivt og reduserer raskt smertene.

Om Ostenil Plus;

En injeksjon med Ostenil Plus, vil gi varig smertelindring i minst 6 måneder. Ostenil Plus inneholder høyere dose Hyaluronesyre: 40mg/2ml og 0,5% Mannitol. I studier er det vist at Ostenil Plus, tilsatt 0,5% Mannitol, beskytter hyaluronsyren mot nedbrytning, slik at effekten av Hyaluronsyren forlenges betydelig. Ostenil Plus er godt dokumentert i studier på osteoartrose (OA).

Ostenil Plus kan også trygt anvendes på toppidrettsutøvere i konkurransesituasjon. Den har en meget høy grad av renhet, leveres i steriliserte forpakninger og har lang virkningstid. Ostenil Plus brukes regelmessig for behandling av idrettsskader hos bl.a. ledende fotball, ishockey, alpint, volleyball og tennisproffer.

Ostenil produktene er klassifisert som ”medical device” og kan brukes på artroseforandringer i store og små ledd. I tillegg viser forskning og erfaring at Ostenil gir god effekt ved inflammasjoner i slimposer og seneskjeder. Dermed kan bruken av kortison reduseres.

Informasjon for pasienter

Her finner du en grundig beskrivelse for deg som har artrose 

 

kne

bursa

Bestillingsnummer for OSTENIL ® Hyaluronsyre

Ostenil Plus, varenummer :  2586-832
* For bruk på større ledd som hofte, kne og skulder. Lengst virkningstid. 40mg/2ml. Molekylvekt: 1,6 millioner Daltons

Ostenil Mini, varenummer: 1671-494

* For bruk på små ledd samt slimposer. 10mg/1ml.   Molekylvekt: 1,6 millioner Daltons

Ostenil Tendon, varenummer: 2097-293
* For bruk på seneskjeder. 40mg/2ml. Molekylvekt: 1,6 millioner Daltons

Bestilling sendes oss på: ordre@adcare.no

Ta kontakt

Er det noe vi kan hjelpe deg med? Bruk skjemaet nedenfor eller ring oss på telefon +47 67 53 33 44.