Om adCARE

adCAREs hovedvirksomhet er salg, distribusjon og markedsføring av medisinsk utstyr innen urologi og ultralyd og omsetter ca 30 millioner. adCARE AS holder til i trivelige lokaler på Høvik i Bærum og har 9 ansatte.

I over ti år har adCARE vært leverandør av høykvalitets produkter til sykehus, privatpraktiserende spesialister, sykehjem og bandasjister. Vi har lang erfaring innen urologi og ultralyd, og samarbeider med både produsenter og kunder for å utvikle gode produkter. Vi utvider vårt produktspekter kontinuerlig og tilbyr kun kvalitetsprodukter.

adCARE har ett langsiktig perspektiv og handler og agerer ut fra ønske om bedre behandling, bedre lønnsomhet og personlig service for våre kunder. Alle våre markedsrepresentanter har betydelig erfaring fra helsesektoren, og vi representerer kun selskaper som har egen produksjon og forskning.

Vårt mål er å tilby god service og bistå med kunnskap og forståelse for dine problemstillinger.

Innen Urologi, dekker vi ett komplett sortiment fra foleykateter til Holmiumlasere og Blærescannere. Vi tilbyr komplett systemløsning for behandling av steiner i urinveiene.

Vårt ultralyd team består av 4 personer; 3 stk produktspesialister og servicetekniker. Med høy kompetanse kan vi sørge for at du får god opplæring og oppfølging. Vi leverer ultralydmaskiner til brukere innen revmatologi, anestesi, akuttmedisin, allmennpraksis og MSK.

Innen Kirurgi tilbyr vi en rekke spesialprodukter blandt annet laparoskopiproduktene «Percuvance» og «Hem-O-Lok».

Adcares adresser;

Kontor             
Adcare AS           
Fjorveien 3, 2 etg       
1363 Høvik

Lager 
Adcare AS 
C/O Atlas Spedisjon
Smalvollveien 52
0667 Oslo 
Tel: 22887040

 

 


Teleflex

 

Rusch


Farco-Pharma

 

logo rocamed

Optical_Intergrity
esaote

sonoscape_logo