Esaote MyLab 9 er selskapets nye toppmodell, nå i ny versjon eXP.

 • Ultrahøy bildekvalitet
 • Oppstartstid på 15 sekunder
 • Supersentiv Doppler og MicroV
 • Nye prober og teknologi gir uovertruffen bildekvalitet på dypere strukturer

Leasing fra 8900,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Konfigurer ditt apparat

MSK / Revmatisme

MyLab 9 i spesialtilpasset versjon for MSK og revmatologi. Software er satt opp med spesialiserte presets for formålet.

Gyn/Ob

MyLab 9 i spesialtilpasset versjon for Gyn/Ob. Software er satt opp med spesialiserte presets for formålet.

Produktbeskrivelse Esaote MyLab 9 eXP.

Mylab 9, er Esaote´s nye toppmodell.  Den representerer ett nytt kapittel og standard innen premium ultralyd. Du ser strukturer tydeligere enn noensinne og alt dette i et meget stilig design og med meget lav lyd. Lynrask oppstart på 15 sekunder fra standby er uten sidestykke for en premiummaskin. Ultrahøy «framerate» for dynamiske undersøkelser. En super sensitiv og stabil fargedoppler gir en dopplerfølsomhet man ikke finner maken til, med markedets høyeste frekvenser. Mylab 9 leveres med ny og forbedret post-prosesseringsalgoritme og sofistikert «speckle» redusjonsteknologi som sammen med apparatets nye «motor»; «Ultra-engine»,  gir bedre dybde og høyere kvalitet på bildefremstillingen.

X-View 3.0 fremhever hvert eneste piksel, fjerner støy i bildet, forsterker overganger mellom strukturer. Dette gir en utrolig skarphet i bildet og hjelper deg å se hver eneste detalj. M-View 3.0 styrer signalene i flere retninger og legger informasjonen til bildet. Denne utrolige effekten reduserer artefakter og støy i tillegg til å forsterke bildeklarheten. Esaote er kjent for en ekstremt følsom farge – og powerdoppler. I begge modaliteter kan man styre signalet i ønsket retning samt ønsket farge og følsomhet. Velg ønsket tilleggsmodul og du vil se mye der du tidligere ikke fikk frem informasjon.

Zero-click AutoEF: helt automatisk Ejection Fraction kalkulering uten behov for ytterligere trykk på apparatet.

I-Motion: Esaotes I-Motion teknologi sørger for det klareste bildet i den høyeste bildefrekvensen med minst mulig støy.

Apparatet leveres med stort utvalg lineære prober med frekvensene  9, 11, 15, 18, 22 og 24 Mhz.  Konvecsproben gir fantastisk bildekvalitet på dypere strukturer ned til 44cm. Stort utvalg andre prober.

Den første premiummaskin med rask oppstart og lavt støynivå.

 

Med Esaotes MyLab 9eXP kan jeg fremstille bilder med en klarhet jeg ikke tidligere har sett maken til. Probeutvalget er skreddersydd for svært god fremstilling av vev både dypt og overfladisk og Dopplerfunksjonen er uovertruffen. I tillegg har Esaote utviklet ny, enklere og raskere funksjonalitet som gir en opplevelse av en helt ny teknologisk generasjon innen ultralydscanning.

- Eirik Rist Hauger, Manuellterapeut,

Dokumenter

 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Ny doppler teknologi: MicroV.

MicroV, den nyeste dopplerteknologien fra Esaote med en enestående følsomhet selv i små kar og deteksjon av lave hastigheter. MicroV er en algoritme som helt overlegent separerer bevegelse av væske fra andre bevegelser som skaper forstyrrelser. Dette gir en helt unik dopplerfølsomhet ikke sett tidligere. Med MicroV er det mulig å endre visualiserings algoritme for å forsterke ytterligere det du ønsker å se.

Klarhet.

Esaote forstår at klare bilder er viktig for deg. Nye «non-composit» single crystal prober leverer ekstrem klarhet. Motoren «Ultra-engine» med «X-View og M-View 3.0,» bidrar til at MyLab 9, gir de aller klareste bildene, de beste fargene og den aller beste kontrasten som du kan forvente fra ultralyd.

Easymode.

MyLab 9 lanseres med patentert «Easymode» teknologi. Det gjør at apparatet kontrollerer mer enn 50 variable parametre ved hjelp av 3 brytere basert på en avansert algoritme. Slik kan du mye enklere enn før endre på bilde eller doppler. Vil du for eksempel ha mer eller mindre kontrast i bilde? Easymode virker både på gråtonebilde, og på power- og fargedoppler. Du trenger ikke forholde deg til parametre som; Persistance, Frekvens, Dynamic range, X-View, M-View, Enhance, Wallfactor, gain o.l.

Ny teknologi.

Ny moderne arkitektur med Quadcore DSP, IntelCore i7 3.4 GHZ prosessor og Solid State(SSD) disk, sørger for arbeidsflyt, framerate og bildebehandling i verdensklasse. Basert på Windows 10 for høy sikkerhet og oppgraderingsvennlighet. MyLab 9 starter på 15 sekunder, har standby funksjon og leveres med batteri. Slik kan du problemfritt flytte den fra rom til rom. Ultralavt lydnivå på 41Db.

Skannebiblotek.

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L4-15

  L4-15 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 15-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Svært ergonomisk probe, og lett å manøvrere. Fotavtrykk 55mm.
 • C 1-8

  C1-8 er vår nyeste premium konveksprobe Single crystal, med frekvensområde 8-1 Mhz. Den ultimate abdominale proben som veldig gode bilder på strukturer ned til 44cm. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  CFM frekvenser er 1,9MHz, 2,3MHz, 2,8MHz, 2.9  og 3,1MHz. Fotavtrykk 65mm. Kurvet 7-105 grader
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • SP2430

  SP2430 4-14Mhz phased array probe for hjerteskanning og transkraniale skanninger.
 • L8-24

  L8-24 er en premium lineærprobe med frekvensområde 24-8 MHz En høyfrekvent probe for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 44mm. Max dybde: 102mm. Gir meget god fremstilling i overflaten. CFM frekvenser er 6,3MHz, 7.1 Mhz,  8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7Mhz. Field of View: 4-36 grader.
 • SE3133

  SE3133 er en transvaginalprobe med frekevnsområde 9-3 Mhz for OB/GYN undersøkelser.
 • SB2C41

  SB2C41 er en 4D volumprobe med frekvensområde 8-1Mhz.  Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder. Veldig god probe ved "babyface" CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz
 • IH6-18

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-6Mhz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet muligjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. CFM frekvenser er 8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm

Tilvalg lisenser

 • Fra ultralyd til pasientjournal QR

  Alle våre ultralydapparatet kan med journal lisens kople ultralydapparatet sømløst til journalen. Dette kan gjøres trådløst eller kablet, med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og lagre bilder på riktig pasient på serveren. Adcare har samarbeidet med bl.a. Aspit(Physica) slik at denne integreringen er kvalitetssikret. Tilpasset for QR lesing.
 • ElaXto

  ElaXto (strain) lisens gir deg mulighet til å evaluere stivheten i et valgt område i real-time. Esaote har vært en pioner og stått fremst innenfor dette feltet i mange år. Dette benyttes innenfor mange områder som MSK, Bryster og Tyridea, Lever, Urologi(prostata) og gynekologi.
 • ElaXto advanced

  Advanced ElaXto et tilvalg til ElaXto lisensen
 • Needle Enhancement

  Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.
 • Xstrain 4D

  Xstrain4D er et innovativt verktøy for den mekaniske vurderingen av hjertets vegg-bevegelse. Det kan derfor gi kvantitative informasjon som kan benyttes i tillegg til ordinære undersøkelser og bli brukt til å overvåke pasienter for å identifisere tidlige endringer som feks: EDV, ESV, SV og EF.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • Premium ultralydapparat.Ultrahøy bildekvalitet
 • X-View & M-View 3.0
 • MicroV
 • Farge og Powerdoppler
 • Easy Mode
 • Quadcore DSP, IntelCore i7 3.4 GH

Ergonomi

 • 21,5" vridbar Monitor
 • 2 stk HDMI kontakter
 • Låsbare hjul
 • 4 stk USB kontakter

Relaterte produkter.

Kan vi hjelpe deg med noe?

Ultralydkurs.

Kompetansehevingskurs PRP/Hyaluronsyre. 13. februar 2020, kl. 16:30-19:30

13.02.2020

Arr: Fysioterapeut Kjetil Nord-Varhaug og Manuellterapeut Eirik R Hauger i samarbeid med Adcare AS

Læringsmål:

Kurset tar sikte på å adressere bruken av PRP/Hyaluronsyre;  indikasjoner, utfordringer, best practise og presentasjon av kasuistikk. Vi ønsker å skape et miljø hvor det skal være lett å stille spørsmål og hvor dere som klinikere sitter igjen med nyttig informasjon for å kunne hjelpe pasientene deres på best mulig måte.

Workshop: Ultralyd i allmennpraksis. 19. februar 2020, kl. 17-20

19.02.2020

Arr: Lege og spesialist i Radiologi Jan-Henrik Opsahl i samarbeid med Adcare AS

Læringsmål:

* Gjennomgang av grunnleggende ultralydforståelse

* Demonstrasjon av de mest vanlige skanningene innen allmennpraksis

* Skanninger demonstrert i plenum

* 5 skannestasjoner for utvikling av dine praktiske ferdigheter

Workshop: Ultralyd MSK – Skulder. 5 februar 2020, kl. 17-20.

5.02.2020

Arr: Manuellterapeut Eirik Hauger i samarbeid med Adcare AS

Læringsmål:

* Gjennomgang av grunnleggende ultralydforståelse skulder

* Skanninger demonstrert i plenum

* 5 skannestasjoner for utvikling av dine praktiske ferdigheter

 

Se flere ulralydkurs