Premium portabelt ultralydapparat

 • Premium MSK / Raumatologisk ultralydapparat
 • Bildekvalitet på nivå med de aller beste stormaskiner
 • Stemmestyrte kommandoer for dybde, frys m.v.
 • Lineærprobe med 18-4Mhz frekvens

Leasing fra 5990,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

MSK / Revmatisme

Leveres med spesialisert oppsett for MSK/Revmatologisk ultralyd. Egne presets for albue, kne, skulder, håndledd, finger, ankel, fot, hofte m.v.  Apparat leveres som standard med MSK tilpasset power-og fargedoppler, og alle andre funksjonaliteter du trenger innen MSK ultralyd.

Produktbeskrivelse Sonimage HS1.

Nå tar Konica Minolta portabel ultralyd til ett helt nytt nivå. Med Sonimage® HS1-systemet, får du et premium ultralydapparat med en bildekvalitet som er skarpere enn sett før på portabel ultralyd.  En probe med bedre oppløsning og bredere frekvens, enn på noe annet ultralydapparat. Dette lar deg gjøre diagnostikk som du rett og slett ikke kunne på portable apparater tidligere. HS1 er enkel og intiutiv å bruke, med ett forenklet 8-knapps konsoll med touchskjerm.

Ultralydpparatet har avansert MSK-bildefunksjonalitet som gir overlegne bilder med fantastiske detaljer og uovertruffen kontrastoppløsning. Slik kan du med HS1 ta trygge valg om fremtidig behandling.

Apparatet leveres med dedikerte MSK-forhåndsinnstillinger som hjelper deg og minimerer læringskurven.

HS-1 fra KonicaMinolta, har hurtig oppstart på 15 sekunder og ekstremt brukervennlig og responsivt touchpanel med godt brukergrensesnitt og lettfattelige knapper og brytere. Naturligvis HDMI for tilkobling av stor ekstern skjerm på kontoret ditt og mulighet for wifi for bildedeling og printer.


KonicaMinoltas Ultra bredbånds-transdusere i kombinasjon med den avanserte 3THI (Triad Tissue Harmonic Imaging) gir en eksepsjonell oppløsning og bildeklarhet fra de aller første millimeterne.

“To really expand and make your practice dynamic with ultrasound you need the Konica Minolta Ultrasound System.”

- Warren Slaten MD,

Jeg er veldig fornøyd med servicen fra AdCare. Mitt ultralyd apparat holder mål og hjelper meg mye i hverdagen som allmennlege og idrettslege. AdCare gir rask respons ved behov for hjelp eller service på apparater.

- Ola Sand, Allmennpraktiker og idrettslege,
 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Kongen av portabel ultralyd.

Nye Somimage HS1 gir fantastiske bilder innen MSK diagnostikk.

Unik 18-4 Mhz probe.

Bredspektret og multifrekevnt probe med frekvens fra 18-4 Mhz. Med probe satt på skala 18Mhz og dybde 1cm, kan du komfortabelt visualisere detaljer helt overfladisk.

Høyeste nøyaktighet.

Clear Flow gir en mer presis og sensitiv visualisering av lavflytshastigheter, som betyr at du kan gjøre tidligere detekteringer og gi deg diagnose tillit.

SNV Nålevisualisering.

SNV-teknologien (Simple Needle Visualization) forbedrer nålvisualiseringen på ultralydsbildet. SNV er effektiv og støtter ultralydveiledede prosedyrer, utført med både in-plane og out of plane teknikk. Sonimage HS1 registrerer automatisk nålen og optimaliserer visualiseringen.

Made in Japan.

Sonimage HS1 og dens toppmoderne transdusere er designet og produsert av Konica Minolta i Japan. De streber kontinuerlig etter å utvikle banebrytende teknologier for å gi deg den høyeste ytelsen og påliteligheten.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L18-4

  L18-4 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 18-4 Mhz. En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Svært ergonomisk probe, og lett å manøvrere. Fotavtrykk 55mm.
 • L11-3

  L11-3 er en lineærprobe med frekvensområde fra 11-3 MHz En fantastisk hybridprobe som kan benyttes på noe dypere strukturer og på hoftescanninger. Her får du utmerket bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Ekstremt god og sensitiv fargedoppler med frekvenser på 4,2MHz, 5,0MHz, 6,3MHz og 7,1MHz. Anbefales som stardard lineærprobe bl.a. på skulder, hofte.
 • LH18-4

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-4Mhz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet muligjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. CFM frekvenser er 8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm
 • C5-2

  C5-22541 er vår konveksprobe med frekvensområde 5-2 Mhz. Den ultimate abdominale proben og veldig god på dype strukturer. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz

Tilvalg lisenser

 • Fra ultralyd til pasientjournal

  Alle våre ultralydapparatet kan med journal lisens kople ultralydapparatet sømløst til journalen. Dette kan gjøres trådløst eller kablet, med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og lagre bilder på riktig pasient på serveren. Adcare har samarbeidet med bl.a. Aspit(Physica) slik at denne integreringen er kvalitetssikret.
 • Wifi lisens

  Wireless lisens for WiFi tilkopling for lagring av bilder og informasjon på server eller på ditt nettverk

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • Premium MSK & Raumatologisk ultralyd
 • 3THI (Triad Tissue Harmonic Imaging)
 • Farge og powerdoppler
 • Fullskjerms ultralydbilde på skjermen
 • Leveres som standard med batteri
 • Høyderegulerbar tralle med store hjul.
 • Mulitkonnektor for tilkobling av 3 prober

Ergonomi

 • 15,6" vridbar Monitor
 • Helt lydløs
 • Oppstart på 15 sekunder
 • 2 stk USB kontakter og HDMI
 • Fullskjerms ultralydbilde på skjermen
 • Norsk tastatur

Annet

 • Norsk brukerveiledning

Relaterte produkter.

Kan vi hjelpe deg med noe?

Ultralydkurs.

Webinar: Skanning av Galleblære og Urinblære i allmennpraksis – Onsdag 3. februar 2021

3.02.2021

Webinar.

Vi inviterer leger i allmennpraksis, som vil lære mer om bruk av ultralyd til webinar.

3 februar kl 18-19

Ultralydkurs Veterinær. 7 desember 2020, kl. 18-21

7.12.2020

Ultralydkurs Veterinær Modul 1

Kurskvelden har som mål å gi en basiskunnskap rundt tolkning av funn ved de vanligste indikasjonene for en ultralydundersøkelse. Vi begynner med en teoretisk del som inkluderer kliniske eksempler, etterfulgt av en praktisk del hvor deltakerne deles i mindre grupper og trener på ultralydundersøkelser av organene som er i fokus for denne kvelden. 

Venøs Blodprøvetaking for PRP – 8 desember kl 18-20

8.12.2020

Lær å gjøre venøs blodprøvetaking av manuellterapeut Geir Talgø og sykepleier Rakel Skoland. Kurset varer fra 18-20 og er beregnet for personer som vil forbedre sine kunnskaper og teknikk for venøs blodprøvetaking. Alle nivåer velkommen.

Se flere ulralydkurs