Chat with us, powered by LiveChat

Spesialisert for MSK diagnostikk

 • Tilnærmet lydløs
 • Nå med MSK skannebiblotek
 • Få knapper og brukervennlig touchpanel

Leasing fra 2900,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Konfigurer ditt apparat

MSK / Revmatisme

Leveres med spesialisert oppsett for MSK/Revmatologisk ultralyd. Egne presets for albue, kne, skulder, håndledd, finger, ankel, fot, hofte m.v. MSK software inkluderer også læringsbiblotek med eksempel projeksjoner som kan benyttes sammen med din live skanning.  Apparat leveres som standard med MSK tilpasset power-og fargedoppler, og alle andre funksjonaliteter du trenger innen MSK ultralyd.

Produktbeskrivelse MyLab Six MSK – 2018.

MyLab Six 2018 fra Esaote, er akkurat oppgradert med ny software, hurtig oppstart på 15 sekunder og masse ny funksjonalitet. Apparatet har i likhet med alle Esaote modellene: Seven, Alpha, Gamma og 9eXP en meget høy bildekvalitet for MSK diagnostikk og batteridrift. MyLab Six leverer bedre bilder enn de aller fleste andre apparater på MSK. Ny programvare inkluderer nye forbedrede programmer for skulder, kne, albue, håndledd, finger, hofte, bekkenbunn etc. Ekstremt brukervennlig touchpanel med godt brukergrensesnitt og lettfattelige knapper og brytere.  Naturligvis HDMI for tilkobling av stor ekstern skjerm på kontoret ditt og mulighet for wifi for bildedeling og printer. Leveres normalt med vår markedsledende lineærprobe SL1543, med frekvens fra 13-3 MhZ. En utrolig god probe som dekker alle bruksområdene innen MSK. Apparatet kan eventuelt utvides med Konveksprobe, Hockestick m.v.

PÅ 2018 modellene har vi helt nytt MSK skanne bibliotek med detaljerte beskrivelser av projeksjoner, strukturer og forslag til hvordan proben skal holdes. Biblioteket inneholder ca 150 projeksjoner innen MSK ultralyd som kan kombineres med «live» Ultralyd. Slik kan du enkelt veksle mellom treningsbilder og din egen ultralydprojeksjon. Dette er ett fantastisk hjelpemiddel.

Foruten skannebibliotek har vi også nytt og godt injeksjonsprogram som hjelper deg å se nålen når du skal gjøre/begynne med injeksjoner.

Når apparatet skal stå på kontoret er viftestøy irriterende. MyLab Six har SSD disk og moderne teknologi som gjør at apparatet er helt stille.  I tillegg standby funksjon, hurtig oppstart på 15 sekunder og batteridrift. Apparatet har det laveste støynivået av alle stasjonære apparater på markedet. Det kan stå i drift på kontoret hele dagen.  Det betyr at du oftere tar det i bruk og raskere får gjort undersøkelsen. Den medfølgende programvare, Mylab Desk gjør det enkelt for deg å etterbehandle bilder(for eksempel gjøre målinger/eller dele med kolleger) på egen PC.

 

 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Låneutstyr levert innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse på ultralyd.

 • Høy ytelse og lavt støynivå.

  Tilpasset deg som ønsker lavt støynivå og rask oppstart.

Skannebiblotek.

Ny læringsbiblotek med komplette projeksjoner innen MSK, Raumatologi, almennprakis FAST, m.v. Biblioteket inneholder over 300 projeksjoner med detaljerte beskrivelser av projeksjoner, strukturer og forslag til hvordan proben skal holdes. Biblioteket projeksjoner kan kombineres med «live» Ultralyd. Slik kan du enkelt veksle mellom treningsbilder og din egen ultralydprojeksjon. Dette er ett fantastisk hjelpemiddel og unikt for våre apparater

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • SL1543

  SL1543 er en lineærprobe med frekvensområde fra 13-3 MHz En fantastisk hybridprobe som kan benyttes på helt overfladiske strukturer og på hoftescanninger. Her får du utmerket bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Ekstremt god og sensitiv fargedoppler med frekvenser på 4,2MHz, 5,0MHz, 6,3MHz og 7,1MHz. Anbefales som stardard lineærprobe.
 • IH 6-18

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-6Mhz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet muligjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. CFM frekvenser er 8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm
 • AC2541

  AC2541 er vår konveksprobe med frekvensområde 8-1 Mhz. Den ultimate abdominale proben og veldig god på dype strukturer. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz
 • SL 2325

  SL2325 er en lineærprobe med frekvensområde 19-6 MHz En høyfrekvent probe for deg som jobber mye i overflaten. Noe smalere fotavtrykk på 4cm, kontra 5cm på L4-15  SL1543. Gir meget god fremstilling i overflaten. CFM frekvenser er 6,3MHz, 8,3MHz, 10,0MHz og 12,5MHz.

Tilvalg lisenser

 • Needle Enhancement

  Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.
 • Wifi lisens

  Wireless lisens for WiFi tilkopling for lagring av bilder og informasjon på server eller på ditt nettverk

Spesifikasjoner

Relaterte produkter.

Ta kontakt

Ultralydkurs.

Ultralydkurs i allmennpraksis 22 Januar 2019

10.01.2019

Workshop vil ha fokus på praktisk bruk av ultralyd i allmennpraksis. Kursholder er Lege og spesialist i Radiologi Jan-Henrik Opsahl som presenterer faglig innhold og demonstrerer relevante ultralyd-undersøkelser. Adcare stiller med apparater til skannestasjoner slik at du som deltaker får skannet og utviklet dine ferdigheter innen ultralyd. Kurset er gratis. Kursholder:  Lege og spesialist i […]

MSK Advanced Ultralydveiledede injeksjoner på kadaver. 28-29 Juni 2019

28.06.2019

Kurset tar for seg aktuelle metoder for injeksjonsteknikker på ultralydveiledning på kadaver. Hver deltaker for tett veiledning av erfarne injeksjonsterapeuter.

MSK Basic Hofte/Lyske, Rygg og nakke. 10-11 Mai 2019

10.05.2019

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA) har innledet et samarbeid hvor vi tilbyr muskel- og skjelett ultralydkurs til helsepersonell i privat praksis.

Se flere ulralydkurs