Premium ultralyd. Rask oppstart. Stillegående.

 • Superdetaljert doppler.
 • Intuitivt grensesnitt.
 • Svært lavt lydnivå.
 • Enkel eksport av bilder.

Leasing fra 5100,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

Allmennmedisin / Legevakt

Beskrivelse av Allmennmedisin / Legevakt

Anestesi / Akuttmedisin

Beskrivelse av Anestesi

Produktbeskrivelse MyLab Seven CrystalLine.

Mylab Seven CrystalLine er ett high-end apparat for deg som kjøper din neste ultralyd. Apparatet leveres her i versjon optimalisert for allmennpraksis.

Apparatet er utstyrt med avansert teknologi; CrystalLine, eHD som gir markedets beste gråtonebilde og en supersensitive doppler som er annerkjent som den beste på markedet. Dette gjelder både tradisjonell bidireksjonell doppler CFM og power doppler (mono og bidireksjonell fargemapping). Både Color Flow mapping, og Power Doppler kan vises i dual modus med gråtoner på den ene delen av skjermen.

Apparatet kommer med compound teknologi X-View+ som gir mulighet for tilpasset speckle reduction og økt kontrast i bilde. Teknologien kommer som standard og gir en betydelig bedre bildekvalitet, uten tap av framerate. For bildeoptimalisering benyttes også M-View+ som styrer stråleprofilen slik at støynivået er minst mulig. I tillegg kommer apparatet med Virtuell panografi (VPan) og Virtuell konveks på lineære prober (TPview).

Den medfølgende programvare, Mylab Desk er ditt ideelle verktøy for å samle og bearbeide bilder på egen PC.

For deg som skal anvende apparatet mange ganger daglig er apparatet svært stillegående og har rask oppstartstid på 15 sekunder. Høydejusterbar og roterbar base samt flere justeringsmuligheter av skjerm sikrer god arbeidsstilling. MyLab Seven er lett å bruke med touchpanel og godt plasserte knapper på brukerdisplay.

Som kliniker var jeg i tvil om verdien av ultralyd-diagnostikk. Innen Ortopedisk Medisin har vi gode systemer for klinisk undersøkelse med stort fokus på presis diagnostikk basert på selektiv testing. Etter å ha jobbet med ultralyddiagnostikk noen år kan jeg ikke skjønne hvordan jeg tidligere klarte meg uten. Både mht. diagnostikk og guiding ved diverse intervensjoner er ultralyd for meg nå uvurderlig. Kostnadsmessig har det heller ikke vært noe problem å forsvare denne investeringen.

- Are Bredesen, Fysioterapeut,
 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Nøye utvalgt..

I vårt sortiment har vi apparater som er tilpasset ulik bruk. Vi tilbyr stasjonære apparater, portable apparater med tralle (disse er på størrelsen med en bærbar PC/laptop) og håndholdt apparat med trådløs probe og skjerm. De ulike apparatene kan utrustes med forskjellige type prober: Konveks, lineær, transvaginal, hjerteprobe med videre. Et portabelt apparat er enkelt å flytte mellom kontorene og leveres med mobil tralle med hev og senk-funksjon som sikrer god ergonomi. Brukervennlighet og driftssikkerhet er nøkkelord for alle våre produkter. Kombinert med markedets beste opplæring og 24/7 driftsgaranti gjør dette adCare til spesialistenes foretrukne leverandør

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • AC2541

  AC2541 er vår konveksprobe med frekvensområde 8-1 Mhz. Den ultimate abdominale proben og veldig god på dype strukturer. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • IH6-18

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-6MHz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet på proben muliggjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. Power- og fargedoppler med frekvenser på: 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm
 • SL3116

  SL3116 er en lineærprobe med frekvensområde 25-10 MHz.  En høyfrekvent probe for deg som trenger de aller høyeste frekvensene. Smalt fotavtrykk på 22mm,  Gir meget god fremstilling i overflaten og leveres med en supersensitiv Doppler. CFM frekvenser er 10,0MHz, 12,5MHz og 20 Mhz.
 • SB2C41

  SB2C41 er en 3D/4D volumprobe med frekvensområde 8-1MHz.  Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder. Veldig god probe til "babyface» fremstillinger. Power- og fargedoppler med frekvenser på 1,6, 2,2, 2,8 og 3,3MHz
 • SC3123

  SC3123 3-10MHz en microkonveks probe for plasser det er vanskelig å komme til.
 • SE3133

  SE3133 er en transvaginalprobe med frekevnsområde 9-3 Mhz for OB/GYN undersøkelser.
 • SL1543

  SL1543 er en lineærprobe med frekvensområde fra 13-3 MHz En fantastisk hybridprobe som kan benyttes på helt overfladiske strukturer og på hoftescanninger. Her får du utmerket bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Ekstremt god og sensitiv fargedoppler med frekvenser på 4,2MHz, 5,0MHz, 6,3MHz og 7,1MHz. Anbefales som stardard lineærprobe.
 • SL 2325

  SL2325 er en lineærprobe med frekvensområde 19-6 MHz En høyfrekvent probe for deg som jobber mye i overflaten. Noe smalere fotavtrykk på 4cm, kontra 5cm på L4-15 . Gir meget god fremstilling i overflaten. CFM frekvenser er 6,3MHz, 8,3MHz, 10,0MHz og 12,5MHz.
 • SP2430

  SP2430 4-14Mhz phased array probe for hjerteskanning og transkraniale skanninger.
 • SP2442

  SP2442 3-8MHz phased array probe for hjerteskanning og transkraniale skanninger av barn.

Tilvalg lisenser

 • 3D/4D

  3D/4D Lisens gir deg mulighet til å se utrolig realistiske 3D/4D bilder
 • 3D/4D Advanced

  3D/4D Advanced lisens gir deg mulighet til å redigere 3D/4D bildene
 • Fra ultralyd til pasientjournal

  Alle våre ultralydapparatet kan med journal lisens kople ultralydapparatet sømløst til journalen. Dette kan gjøres trådløst eller kablet, med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og lagre bilder på riktig pasient på serveren. Adcare har samarbeidet med bl.a. Aspit(Physica) slik at denne integreringen er kvalitetssikret.
 • ElaXto

  ElaXto (strain) lisens gir deg mulighet til å evaluere stivheten i et valgt område i real-time. Esaote har vært en pioner og stått fremst innenfor dette feltet i mange år. Dette benyttes innenfor mange områder som MSK, Bryster og Tyridea, Lever, Urologi(prostata) og gynekologi.
 • ElaXto advanced

  Advanced ElaXto et tilvalg til ElaXto lisensen
 • Kardio

  Kardio Licence gir deg tilgang til spesialisert software presets og grensesnitt for kardiologiske undersøkelser. Du får også en meget omfattende kalkulasjonspakke for alle målinger. Med Esaotes finesse innenfor bildeteknologi vil Kardiologipakken imponere med sine skarpe bilder og intuitiv arbeidsflyt.
 • Needle Enhancement

  Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.
 • OB/Gyn

  OB/Gyn Licence gir deg tilgang til spesialisert software og grensesnitt for kvinnehelse som OB/GYN. Du får også med alle nødvendige kalkulasjoner i en kalkulasjonspakke.
 • QAS

  QAS (Quality Arterial Stiffness) er basert på Esaotes innovative RF-data teknologi. Nøyaktig, enkel, realtime, alt du trenger for rask diagnosering.
 • QIMT

  QIMT Licence gir deg mulighet til å gjøre IMT målinger automatisk, raskt og nøyaktig. Esaotes QIMT gir en imponerende rask og korrekt måling av intima media med lettlest visuell fremstilling på skjermen.
 • Skanne biblotek

  Skanne bibliotek med detaljerte beskrivelser av projeksjoner, strukturer og forslag til hvordan proben skal holdes. Biblioteket inneholder ca 500 kategorisert projeksjoner innen ultralyd som kan kombineres med «live» Ultralyd. Slik kan du enkelt veksle mellom treningsbilder og din egen ultralydprojeksjon. Dette er ett fantastisk hjelpemiddel. Kategorier som MSK, Rauna, Anstei, FAST, vascular
 • Stree Echo

  Stress Echo for kardiologiske undersøkelser
 • Vaskulær

  Vascular Licence gir deg tilgang til spesialisert software og grensesnitt for vaskulære skanninger. Esaotes doppler egenskaper kommer tydelig frem ved skanning av kar. Følsomheten er unik, mulighetene for valgfri visualisering er enestående og du jobber mye raskere med feks Qimt. Du får også en omfattende kalkulasjonspakke med for alle ønskede målinger.
 • Wifi lisens

  Wireless lisens for WiFi tilkopling for lagring av bilder og informasjon på server eller på ditt nettverk
 • Xlight

  Xlight: Takket være Xlight kan du få utrolige baby face bilder, raske og supre 3D bilder, detaljert volum presentasjon, alt dette med imponerende realistiske bilder!
 • Xstrain

  Xstrain er en ikke-innovasivt verktøy for forsterket undersøkelse av myokardial funksjon, dette muliggjør behandlere til å utofrske og kvantifisere askpekter ved hjertets fysiologi som ikke har blitt funnet eller blitt kvantifisert med tidligere ultralydteknikker. XStrain tillater vurdering av både venstre og høyre ventrikkel sammentrekning.
 • Xstrain 4D

  Xstrain4D er et innovativt verktøy for den mekaniske vurderingen av hjertets vegg-bevegelse. Det kan derfor gi kvantitative informasjon som kan benyttes i tillegg til ordinære undersøkelser og bli brukt til å overvåke pasienter for å identifisere tidlige endringer som feks: EDV, ESV, SV og EF.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • 19” profesjonell medisinsk skjerm. Ekstremt godt bilde fra alle vinkler.
 • Bildeoptimalisering med en knapp
 • X-View, M-View, TDI, IMT, QIMT, XSTRAIN, stressecho m.m.
 • 4D og 3D
 • Meget sensitiv Fargedoppler og powerdoppler
 • Pulsed wave og continuous wave
 • Wi-Fi, Bluetooth, stor harddisk, Dicom, m.m.

Ergonomi

 • Justering av kontrollpanel opp/ned/sideveis.
 • Monitor er montert på bevegelig arm.
 • God plassering av beteningsknapper.

Annet

 • Annet

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Ansiktsbehandlinger med PRP – 24 januar 2022, kl. 14:00-17:00

24.01.2022

Ansiktsbehandlinger med PRP.

Kurset tar sikte på å adressere bruken av PRP/Cellular Matrix med hovedfokus på ansiktsbehandlinger. Noen av temaene for kurset vil være:

 • Grunnleggende om PRP og Cellular Matrix
 • Instruksjoner for bruk,
 • Behandlingsprotokoller
 • Injeksjonsteknikker og livecase

Mer informasjon og påmelding

Fjordveien 1, 1363 HØVIK, Adcare AS u etg.

Ultralyd advanced modul 4. Fot/ankel. 4-5 februar 2022

4.02.2022

Ultralyd advanced modul 4 fot/ankel

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA) har et samarbeid hvor vi tilbyr muskel- og skjelett ultralydkurs til helsepersonell i privat praksis.

MSK BASIC Modul 2 – Skulder, albue og hånd. 7-8 januar 2022

7.01.2022

Kursprogram Modul 2 – Skulder, albue og hånd

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA) har innledet et samarbeid hvor de tilbyr muskel- og skjelett ultralydkurs til helsepersonell i privat praksis.

Se flere ulralydkurs