Nytt nivå på bildekvalitet, brukervennlighet og byggekvalitet

 • Ingen fokuspunkter - AI optimalisert
 • Ny generasjon lineærprober med robust design med frekvens opp til 24 Mhz.
 • Kraftig forbedret bildekvalitet både overfladisk og i dypet med sofistikert speckle redusjonsteknologi og kunstig intelligens
 • Forbedret farge- og powerdoppler med økt sensitivitet som er raskere og mer responsiv.
 • 100 % berøringsfølsomt og intuitivt grensesnitt, med overflater som er enkle å rengjøre.
 • Live skanning på hovedskjerm og berøringsskjerm.

Leasing fra 4980,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

Produktbeskrivelse Esaote MyLab™A50.

MyLab™A50 er virkelig en ny ultralydplattform. Ultrakompakt, stillegående, og med et fullt berøringsstyrt kontrollpanel.  Med dedikerte prober, designet og optimalisert for MyLab™A50, vil du sette pris på bildekvaliteten og robustheten. Designet for rask arbeidsfly gjennom et enkelt panel og en bred berøringsskjerm, kombinert med flere AI baserte automatiseringsverktøy. A50 vil bli en effektiv og pålitelig partner i din kliniske hverdag slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe: dine pasienters helse.

En ressurssterk partner

MyLab™A50 er en sammenfatning av Esaotes misjon: Mer i mindre. Det betyr kraftig maskinvare, innovativt design, solid konstruksjon, et bredt utvalg av funksjoner. Alt er skreddersydd for å møte og overgå dine forventninger innenfor ditt spesifiserte miljø. Med MyLab™A50 tilbyr vi deg muligheten til å gjennomføre et omfattende utvalg av undersøkelser, som spenner over muskel-skjelett, lever, hjerte, obstetrikk/gynekologi, vaskulær, bryst, skjoldbruskkjertel, urologiske og pediatriske studier.

MyLab™A50 fra Esaote, har hurtig oppstart på under 10 sekunder og masse ny funksjonalitet. Naturligvis HDMI for tilkobling av stor ekstern skjerm på kontoret ditt og mulighet for wifi for bildedeling og printer. Leveres normalt nå med ny uovertruffen lineærprobe L15-3E, med frekvens fra 15-3 MhZ.  Apparatet kan eventuelt utvides med Konveksprobe, Hockestick m.v. Foruten skannebibliotek har vi også nytt og godt injeksjonsprogram som hjelper deg å se nålen når du skal gjøre/begynne med injeksjoner.

Touch skjerm på 13,3 med live scanning

Den brede 13-tommers berøringsskjermen kan skannes på samtidig som man skanner på hovedskjermen. Skjermen er unik i sin kategori, sammen med det intuitive og tilpassbare grensesnittet slik at du kan redusere tiden for å stille en diagnose. Ulike verktøy, inkludert AI, optimaliserer arbeidsflyten for å øke effektiviteten og produktiviteten.

Klar og tydelig design

MyLab™A50 ultralydsapparat er din profesjonelle partner som leverer topp produktivitet med arbeidsflytdrevet design og ultimat sikkerhetsteknologi i datainnsamling, administrasjon og deling.

Intelligent og komfortabel touchskjerm

Komfortabel skriveopplevelse og bygget for å vare

Enkel å rengjøre

Dedikerte MSK presets

MyLab™A50 leverer en suveren bildekvalitet i overflate- og dybdeskanninger enten det er finger, skulder, kne, ankel eller hofte. Ny teknologi gir forbedret dybdepenetrasjon og moderne hardware gir rask responstid og økt framerate (bilder pr. sek.) Dynamiske ultralydundersøkelser blir tydelige og mer effektive. Sammen med en forbedret post-prosesserings algoritme og sofistikert «speckle» reduksjonsteknologi setter dette nye apparatene fra Esaote, en ny standard for innstegsmodeller.. Gjenkjennelig Esaote design, men nytt touchpanel. Naturligvis SSD disk, Windows 10, ny stor 21,5″ medisinsk skjerm og nye teknologier som gjør at undersøkelsene dine går raskere. Apparatet tar virkelig MSK ultralyd til ett nytt nivå i det midtre prissegmentet.

Markedets beste lineær probe

Den beste lineær probe fra Esaote noensinne! Robust probe med frekvenser fra 15-3 Mhz. Esaotes multifrekvens teknomologi gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer. Her får du premium bildekvalitet innen hele frekvensområde. Sterkt forbedret doppler med høyere sensitivitet som er raskere og mer responsiv på lav scal. Power- og fargedoppler frekvenser på 4,2Mhz, 4.5, 5,0Mhz, 5.6Mhz, 6,3Mhz, 7,1Mhz, 8.3Mhz og 10Mhz Proben er svært ergonomisk og lett å manøvrere.

Når apparatet skal stå på kontoret er viftestøy irriterende. MyLab A50 har SSD disk og moderne teknologi som gjør at apparatet er helt stille. Apparatet er 50% raskere enn tidligere apparater modell X5. Apparatet har det laveste støynivået av alle stasjonære apparater på markedet. Det kan stå i drift på kontoret hele dagen.  Det betyr at du oftere tar det i bruk og raskere får gjort undersøkelsen. Den medfølgende programvare, Mylab Desk gjør det enkelt for deg å etterbehandle bilder(for eksempel gjøre målinger/eller dele med kolleger) på egen PC.Konvevsprobe som gi deg svar du ser etter.

Jeg kan ikke annet enn å fullrose AdCare som leverandør og samarbeidspartner. Høy kompetanse over hele linjen, faglig høy standard og enestående service. Jeg benytter deres ultralydutstyr samt alle produkter for regenerativ medisin. Kan anbefales på det varmeste. Pål J Husby, spesialist i ortopedisk kirurgi og allmennpraktiserende

- Pål J. Husby, Spesialist i ortopedisk kirurgi og allmennpraktiserende,
 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Et bærekraftig ultralyd valg.

MyLab™A50's lave strømforbruk gjør apparatet  til et miljøvennlig valg. Ved å minimere energiforbruket bidrar det til effektivitet samtidig som det reduserer sitt karbonavtrykk, noe som gjør det til et ansvarlig valg for helsevesen og andre miljøer. Totalt sett fremstår MyLab™A50 som en pålitelig og tilpasningsdyktig løsning, som tilbyr en balanse mellom funksjonalitet, bekvemmelighet og bærekraft.

Ultrasound Imaging Beyond Efficiency, Flexibility and Ease.

Nye A50 og A70 er fantastiske ultralydapparater. En ny generasjon ultralydapparater lanseres nå fra Esaote. Nyutviklet MSK software og nye prober gir forbedret bildekvalitet. Legger du til at apparatene er intuitive og enkle i bruk så er de overlegne sammenlignet med tidligere lignende ultralydapparater.

Læringsbiblotek..

Ny læringsbiblotek med komplette projeksjoner innen MSK, Raumatologi, Abdomen, Anestesi, FAST, m.v. Biblioteket inneholder over 300 projeksjoner med detaljerte beskrivelser av projeksjoner, strukturer og forslag til hvordan proben skal holdes. Biblioteket projeksjoner kan kombineres med «live» Ultralyd. Slik kan du enkelt veksle mellom treningsbilder og din egen ultralydprojeksjon. Dette er ett fantastisk hjelpemiddel og unikt for våre apparater. Abdomen Biblotek gir deg tilgang til en meget omfattende database over alle indre organer med tegninger og forklaringer samt eksempel skanninger.

Ny Convecs probe.

C1-8E er vår konveksprobe med frekvensområde 8-1 Mhz. Proben er veldig god på dype strukturer. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder. CFM frekvenser er 2.0MHz, 2,3MHz, 2,9MHz og 3,3MHz

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L3-15E

  L3-15E er en multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz.  Proben er svært ergonomisk utformet og balansen i proben gjør at den sitter perfekt i hånden. Dette gir deg en veldig god stabilitet under dynamisk undersøkelse samt under statisk undersøkelse. Fotavtrykk 50mm. Field of View 15-45,+ TP 3-35
 • L8-24

  L8-24 er en premium høyfrekvent lineærprobe med frekvensområde 24-8MHz. Dette er proben for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 44 mm. Max dybde: 102mm. Proben gir ekstremt detaljerte fremstillinger av mikroskopiske strukturer i overflaten. Power- og fargedoppler med frekvenser på 6,3, 7,1, 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz. Field of View: 4-36 grader.
 • C 1-8E

  C1-8E er vår nyeste premium konveksprobe basert på Single Crystal teknologi. Proben har frekvensområde 8-1 MHz. Den ultimate abdominale proben som gir veldig gode bilder på strukturer ned til 44.1cm. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  Power- og fargedoppler med frekvenser på 2.0 2,5, 2,9 og 3,3 MHz. Fotavtrykk 65mm. Field of View 17-108 grader.
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • IH6-18

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-6MHz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet på proben muliggjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. Power- og fargedoppler med frekvenser på: 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm
 • mC 3-11 appleprobe

  mC 3-11 er vår Mikrokonvecsprobe fra Esaote for katter/hunder. Frekvensområde fra 3 - 11 Mhz.  Dybde opp til 24cm. Field of View 90 grader. Mikrokonveks probe for abdominale og OB/GYN undersøkelser. Premium oppløsning og god ergonomi.

Tilvalg lisenser

 • Needle Enhancement

  Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.
 • Fra ultralyd til pasientjournal

  Alle våre ultralydapparatet kan med journal lisens kople ultralydapparatet sømløst til journalen. Dette kan gjøres trådløst eller kablet, med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og lagre bilder på riktig pasient på serveren. Adcare har samarbeidet med bl.a. Aspit(Physica) slik at denne integreringen er kvalitetssikret.
 • Wifi lisens

  Wireless lisens for WiFi tilkopling for lagring av bilder og informasjon på server eller på ditt nettverk
 • eStreaming

  Med denne lisensen kan du streame ditt ultralydbilde på opp til 5 andre enheter som er tilkoblet internet. Om du trenger hjelp til å vurdere bildene kan du med denne lisensen i realtime få andre spesialister, legevakt eller sykehus til å vurdere dine projeksjoner.
 • Batteripakke A serie

  Batteripakke til A serien fra Esaote. Gir i overkant 60 minutter kontinuerlig skannetid på batteri

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • Software som spesifisert
 • X-view + & M-View
 • Farge og powerdoppler
 • Læringsbiblotek med 300 projeksjoner
 • Fullskjerms ultralydbilde på monitor
 • X-flow, Follow-up
 • HD Zoom, EasyMode and EasyColor
 • e-scan, Autoadjust
 • TP View and V-pan
 • MyLab Desk program for editering av ultralydbilder på pc

Ergonomi

 • Stor 21,5" vridbar Monitor
 • 75kg
 • Helt lydløs med oppstart på ca 10 sekunder
 • 13,3″ touch skjerm med norske menyer
 • 4 stk USB kontakter og HDMI
 • Praktisk høyderegulerbar sokkel med store hjul.
 • Norsk tastatur
 • 4 aktive probeporter
 • Needle enhancement(opsjon)
 • Batterisupport for minst 1. skannetime(opsjon)
 • Micro-V(opsjon)
 • e-streaming(opsjon)

Annet

 • Norsk brukerveiledning

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Workshop: Ultralyd i allmennpraksis – Onsdag 5. juni 2024

5.06.2024

Workshop.

Vi inviterer leger i allmennpraksis, som vil lære mer om takstgivende ultralyd til workshop.

Tema: Takstgivende ultralydundersøkelser

5. juni kl 17.30-20.00

Behandling av gynekologiske indikasjoner med PRP – 22 mai kl. 13:00-16:00

22.05.2024

 Lichen, kombinasjonsbehandling Regenerativ medisin og Co2 laser

Kurset tar sikte på å adressere bruken av Regenerativ medisin og PRP i kombinasjon med C02 laser for behandling av Lichen.  Indikasjoner, utfordringer, best practice og presentasjon av kasuistikk.

Ultralydkurs nybegynnere – 23. oktober 08:00 – 25. oktober 14:30

23.10.2023

Ultralydkurs Nybegynnere.

Klinisk emnekurs i klinisk ultralyd i allmennpraksis (point of care)

Tema: Ultralyd

23-25 oktober oktober

Se flere ulralydkurs