Er du nysgjerrig på hva ultralyd kan gjøre for deg? Meld deg på et ultralydkurs hvor vi deltar, så får du en god introduksjon. Adcare samarbeider med en rekke arrangører av ultralydkurs med både personell og apparater. Vi samarbeider med Manuellterapeutenes servicekontor, Private Fysioterapeuters Forening(PFF),  Foreningen for ultralyd i allmenpraksis(FUA) Norsk forening for Ultralyddiagnostikk(NFUD) samt andre foreninger og grupper som ønsker mer bruk av ultralyd.

Alle som kjøper ultralydapparat fra oss får individuell oppfølging og opplæring fra en av våre helsefaglig utdannede spesialister.

MSK Advanced Kne. 6-7 Mars 2019

4.03.2019

Ultralyd advanced modul 6 skulder – Trysil Vi inviterer til advanced modul 6 skulder og 9 hofte i Trysil i mars 2019.  Kurset dekkes av Fysiofondet for autoriserte fysioterapeuter og arrangeres av PFF i samarbeid med FUA. Alt helsepersonell er velkommen. Informasjon om Fysiofondet: http://www.ultralydscanning.no/fysiofondet.html Påmelding via link på deltaker.no  For å delta på begge modulene […]

MSK Advanced Skulder. 8-9 Mars 2019

6.03.2019

Ultralyd advanced modul 9 hofte – Trysil Vi inviterer til advanced modul 6 skulder og 9 hofte i Trysil i mars 2019.  Kurset dekkes av Fysiofondet for autoriserte fysioterapeuter og arrangeres av PFF i samarbeid med FUA. Alt helsepersonell er velkommen. Informasjon om Fysiofondet: http://www.ultralydscanning.no/fysiofondet.html Påmelding via link på deltaker.no  For å delta på begge modulene […]

MSK Advanced Hånd og håndledd. 26-27 April 2019

26.04.2019

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA) har et samarbeid hvor vi tilbyr muskel- og skjelett ultralydkurs til helsepersonell i privat praksis.

MSK Basic Hofte/Lyske, Rygg og nakke. 10-11 Mai 2019

10.05.2019

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA) har innledet et samarbeid hvor vi tilbyr muskel- og skjelett ultralydkurs til helsepersonell i privat praksis.

MSK Advanced Ultralydveiledede injeksjoner på kadaver. 28-29 Juni 2019

28.06.2019

Kurset tar for seg aktuelle metoder for injeksjonsteknikker på ultralydveiledning på kadaver. Hver deltaker for tett veiledning av erfarne injeksjonsterapeuter.

Ta kontakt