RegenLab

Cellular Matrix®

  • A-PRP kombinert med Hyaluronsyre
  • Patentert separasjonsbeholder sikrer rene og aktive blodplater.
  • Laveste nivå av leukocytter
  • Beste resultater - God klinisk dokumentasjon

Cellular Matrix ® fra RegenLab, er plateberiket plasma og blodplatekonsentrat med ekstremt lavt nivå av røde og hvite blodceller(A-PRP), med 2ml Hyaluronsyre 2%(A-PRP/HA). En venøs blodprøve på 10ml sentrifugeres i en beholder som inneholder en patentert seperasjons-gel, antikoagulant og Hyaluronsyre.  RegenLab har FDA og CE godkjenning, og over 1 million pasienter er behandlet med deres PRP systemer i USA, Europa og Asia.

Ferdig prøve Cellular Matrix inneholder A-PRP og Hyaluronsyre. Kombinasjonen gir større smertereduksjon  og forbedrede resultater for behandling av mild og moderat arthrose. Ny fransk multisenterstudie viser at 87% av pasientene med kne arthrose som tidligere har hatt svakt utbytte av HA alene, fikk signifikant smertereduksjon og sterk funksjonsforbedring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A-PRP/HA plateberiket plasma med Hyaluronsyre injiseres på skadestedet. Behandlingen brukes intraartikulært i artroseledd.

Nyere studier med Cellular Matrix  viser positiv effekt på behandling av mild til moderat arthrose.

Produktet til RegenLab består av Cellular Matrix beholderen og eventuelt accessory Kit. Beholderen inneholder patentert separasjonsgel, antikoagulant og Hyaluronsyre. Separasjons-gel sikrer at den blodplateberikede plasmaen er så ren som mulig.

Sammen med kittene, leverer RegenLab en sentrifuge spesialtilpasset for å sikre riktig, sikker og rask fremstilling av A-PRP. Sentrifugalkraften er ca 1500G med ca 3400 omdreininger per minutt, som gir perfekt separasjon av blodplater, plasma og røde/hvite blodlegemer. Sentrifugen er ferdig på 5 minutter.  Sentrifugen er lett å bruke, veier lite og tar lite plass på kontoret ditt. Kontakt oss for opplæring og spørsmål.

Resultater Arthrose

 

Behandling av arthrose i kne, hofte og skulder. Over 100 publiserte studier. A-PRP/HA behandling med Cellular Matrix resulterte i positivt symtomatisk effekt. A-PRP/HA har vist seg å være merkbart mer effektivt enn Hyaluronsyre.

“CellularMatrix provided significant pain relief and functional improvement in 87.3% of patients who had an unsatisfactory clinical response to previous therapy with HA alone.” Renevier JL, Marc JF, Revue du Rhumatisme 2014;81:A202

 

 

 

Anbefalt behandlingsforløp:

Arthrose Grad 1:  1 injeksjon med oppfølging etter 6 måneder.

Arthrose Grad 2-3:  2 injeksjoner med 1 måneds mellomrom. En tredje injeksjon etter 6 måneder. 

Arthrose Grad 4:  3 injeksjoner i løpet av 3 måneder.  

 

Bestillingsnummer for Cellular Matrix®

BCT-HA 3:       Cellular Matrix,         3 stk Cellular Matrix

BCASET-3.       Accessory Kit,             3 stk set med forbruksmateriell som butterfly nål m.v for å gjøre PRP

RGL-PRP-D     RegenPRP Sentrifuge

 

Bestilling sendes oss på: ordre@adcare.no

Ta kontakt

Er det noe vi kan hjelpe deg med? Bruk skjemaet nedenfor eller ring oss på telefon +47 67 53 33 44.