Å gjøre en forskjell.

Når du velger adCARE som samarbeidspartner innen urologi og ultralyd, får du ikke bare produkter av  høyeste kvalitet: du får også en holdning. En holdning som sier at vi skal representere en positiv  forskjell for kundene våre. Dette gjør vi ved å kun tilby produkter og løsninger som representerer en  genuin forbedring innen sitt felt. Vi gjør det ved å ved å være best i klassen på oppfølging og support.

Og vi gjør det ved å skape økt effektivitet og lønnsomhet for kundene våre.

adCARE har siden oppstarten i 2004 etablert seg som en kvalitetsleverandør av medisinsk utstyr  innen urologi og ultralyd. Kundene våre spenner fra sykehus og bandasjister til privatpraktiserende  leger og spesialister, som alle har til felles at de er kresne, kravstore og opptatt av å alltid gjøre en best mulig jobb. Akkurat som  oss.

Vi er med deg, hele veien

Et kjøp er ikke ferdig når produktet er levert. Det er da det begynner. Når du velger urologi eller ultralyd utstyr fra adCARE, får du opplæring og tett oppfølging av våre erfarne konsulenter som alle har helsefaglig  utdanning. De har spesialistkompetanse på urologi og ultralyd og sørger for at du opplever den positive  forskjellen fra dag én.

Våre ansatte.

Se alle våre ansatte