AdCare´s virksomhet er salg, distribusjon og markedsføring av medisinsk utstyr. Vi holder til på Høvik i Bærum og er 14 ansatte. Selskapet omsetter i 2023 for ca 80 millioner og er i vekst. Adcare er en del av Onemed gruppen, Norges største distributør av medisinsk materiell til sykehus og klinikker. Vi er forhandler for kjente internasjonale merkevarer som; Teleflex, Esaote, Mindray, Sonoscape, Rocamed, Curas og RegenLab. Gjennom de siste 10 årene har vi bygget opp en tydelig profil som ledende innen urologi, ultralydapparatur og regenerativ medisin.

Å gjøre en forskjell.

Når du velger Adcare som samarbeidspartner, får du ikke bare produkter av  høyeste kvalitet: du får også en holdning. En holdning som sier at vi skal representere en positiv  forskjell for kundene våre. Dette gjør vi ved å kun tilby produkter og løsninger som representerer en  genuin forbedring innen sitt felt. Vi gjør det ved å ved å være best i klassen på oppfølging og support. Og vi gjør det ved å skape økt effektivitet og lønnsomhet for kundene våre.

Adcare har siden oppstarten i 2003 etablert seg som en kvalitetsleverandør av medisinsk utstyr  innen urologi, ultralyd og regenerativ medisin. Kundene våre spenner fra sykehus og bandasjister til privatpraktiserende  leger og veterinærer, som alle har til felles at de er kresne, kravstore og opptatt av å gjøre en best mulig jobb. Akkurat som oss.

Vi er med deg, hele veien

Et kjøp er ikke ferdig når produktet er levert. Det er da det begynner. Når du velger utstyr fra Adcare, får du opplæring og tett oppfølging av våre erfarne konsulenter som alle har helsefaglig  utdanning. De har spesialistkompetanse på urologi, ultralyd og regenerativ medisin og sørger for at du opplever den positive  forskjellen fra dag én.

En viktig milepæl er nådd!

I starten av 2024 mottok vi det synlige beviset på vår innsats for miljøetSom godkjent Miljøfyrtårn-bedrift har vi tatt viktige steg på veien mot en grønn og bærekraftig fremtid.  Nå skal vi fortsette å jobbe med å oppnå grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, mindre avfall, og bedre arbeidsmiljø.  

Vil du vite mer om Miljøfyrtårn?Besøk www.miljofyrtarn.no