Den nyeste generasjonen portabel ultralyd fra Esaote

 • Ny og avansert dataprosessering gir forbedret bildekvalitet
 • Lineær-probe for MSK skanninger 15-4 MHz med HD-Zoom og V-Pan
 • Powerdoppler med økt sensitivitet og presisjon
 • Utvidet læringsbiblotek med 300 projeksjoner inkludert
 • Ny stor 15,6 " vridbar medisinsk monitor.
 • Høydejusterbar tralle med solide og låsbare hjul.
 • DICOM lisens for overføring av bilder til journalsystem er inkludert

Leasing fra 3976,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

MSK/Rauma

Den nyeste generasjonen innen portabel ultralyd fra Esaote er nå spesialtilpasset for MSK og revmatologisk ultralyd. Sigma Elite kommer med dedikerte preset for skulder, albue, hånd, kne, fot/ankel mv. for best bildekvalitet og brukervennlighet. Integrert læringsbibliotek med relevante ultralyd-projeksjoner hjelper deg å utvikle nye ferdigheter. Levert med Needle Enhancement funksjon for bruk ved injeksjoner. Power-og fargedoppler tilpasset MSK med økt presisjon og sensitivitet. Sigma Elite er et komplett apparat med alle funksjoner du trenger til MSK skanninger.

Produktbeskrivelse Esaote MyLab Sigma Elite XP.

MyLab Sigma Elite XP er et nytt ultralydapparat som leverer en suveren bildekvalitet i overflate- og dybdeskanninger enten det er finger, skulder, kne, ankel eller hofte. Moderne hardware gir rask responstid og økt framerate (bilder pr. sek.) Dynamiske ultralydundersøkelser blir tydelige og mer effektive. Sammen med en forbedret post-prosesserings algoritme og sofistikert «speckle» reduksjonsteknologi, setter dette nye apparatene fra Esaote en ny standard. Gjenkjennelig Esaote design, men helt ny innmat med kraftig forbedret prosessor, SSD disk, Windows 10, ny stor 15,6 » medisinsk skjerm og nye teknologier som gjør at undersøkelsene dine går raskere. Apparatet tar virkelig MSK ultralyd til ett nytt nivå i det midtre prissegmentet.

Sigma Elite XP leveres med ny større roterbar skjerm på 15,6 tommer. At skjermen er roterbar gjør det enklere å få gjort dine undersøkelser. Skjermen kan utnyttes fullt ut ved å vise ultralydbildene på hele skjermen. Skjermen hindrer gjenskinn og gjengir bildene bedre i dagslys. Sigma Elite fra Esaote, har hurtig oppstart på 15 sekunder og flere ny funksjonalitet. Ekstremt brukervennlig og responsivt touchpanel med godt brukergrensesnitt og lettfattelige knapper og brytere. Naturligvis HDMI for tilkobling av stor ekstern skjerm på kontoret ditt. Leveres normalt nå med ny uovertruffen lineærprobe L15-4, med frekvens fra 15-4 MhZ.  Apparatet kan eventuelt utvides med Konveksprobe, Hockestick m.v.

 

Esaote Sigma Elite kan leveres med den nye versjonen av Needle Enhancement software som hjelper deg å se nålen når du skal gjøre/begynne med injeksjoner. Dette er en avansert software som forsterker fremstillingen av nålen ved ultralydveiledet injeksjon.

«Fra ultralyd til pasientjournal» er integrert i Esaote Elite.

Lisensen gjør det mulig å kople ultralydapparatet til journalen for å få bilder og video sømløst fra ultralydapparatet inn i pasientjournal. Dette kan gjøres trådløst eller kablet, med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og lagre bilder på riktig pasient på serveren. Adcare har samarbeidet med bl.a. Aspit(Physica) slik at denne integreringen er kvalitetssikret.

Wireless lisens for WiFi tilkopling for lagring av bilder og informasjon på server eller på ditt nettverk er inkludert på Sigma Elite.

Læringsbiblotek.

Sigma Elite leveres som standard med læringsbiblotek med komplette projeksjoner innen MSK. Biblioteket inneholder mange projeksjoner med detaljerte beskrivelser av projeksjoner, strukturer og forslag til hvordan proben skal holdes. Bibliotekets projeksjoner kan kombineres med «live» Ultralyd. Slik kan du enkelt veksle mellom treningsbilder og din egen ultralydprojeksjon. Dette er ett fantastisk hjelpemiddel.

 

Fokus på brukervennlighet.

Når apparatet skal stå på kontoret er viftestøy irriterende. MyLab Sigma Elite har SSD disk og moderne teknologi som gjør at apparatet er helt stille. Apparatet er 50% raskere enn tidligere apparater og har i tillegg batteridrift. Apparatet har det laveste støynivået av alle portable apparater på markedet. Det kan stå i drift på kontoret hele dagen.  Det betyr at du oftere tar det i bruk og raskere får gjort undersøkelsen. Den medfølgende programvare, Mylab Desk gjør det enkelt for deg å etterbehandle bilder (for eksempel gjøre målinger/eller dele med kolleger) på egen PC.

Du trenger kun en lineære probe.

Den beste lineær probe fra Esaote noensinne! Robust probe med frekvenser fra 15-4 Mhz. Esaotes multifrekvens teknologi gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer. Her får du premium bildekvalitet innen hele frekvensområde. Sterkt forbedret doppler med høyere sensitivitet som er raskere og mer responsiv på lav scal. Power- og fargedoppler frekvenser på 4,2Mhz, 4.5, 5,0Mhz, 5.6Mhz, 6,3Mhz, 7,1Mhz, 8.3Mhz og 10Mhz Proben er svært ergonomisk og lett å manøvrere.

Hvordan har du jobbet med ultralyd frem til nå?   De 4 siste årene har jeg brukt ultralydapparatet daglig i min arbeidshverdag. Jeg bruker dette som et tilleggsverktøy i undersøkelsen av pasienter med muskel/skjelett plager, og da spesielt i de tilfellene jeg ikke er helt sikker på de kliniske testene.  Husker du hva var hovedårsaken for at du valgte å begynne med ultralyd for pasientutreding?   Hovedårsaken til at jeg begynte med UL var at jeg ønsket å tilby noe i min praksis som ikke alle klinikker tilbyr. Dette kombinert med at jeg jobber mye med idrettsskader førte til at jeg ble nysgjerrig på UL. Meldte meg på et kurs, og etter dette var jeg ikke i tvil. Tok ikke lang tid etter kurset før jeg signerte leasingavtale med AdCare. Jeg har blitt en klart bedre kliniker etter at jeg startet opp med UL.  Hva var du usikker på når du skulle velge ultralydapparat og leverandør?   Jeg var usikker på kostnad opp mot inntjening på apparatet. Ville jeg få brukt apparatet nok til at dette dekket kostnadene osv.  Hvordan har du opplevd tilbud/hjelp/rådgiving fra Adcare gjennom prosessen?   Jeg har opplevd servicen som veldig bra, mtp oppfølgning og hjelp når det har vært noe med apparatet (Gamma), samt ved bytte til Sigma. Fikk sendt låneapparat på døren dagen etter at jeg hadde meldt inn problemet på tidligere maskin. Hvordan opplever du at ditt nye apparat bidrar til bedre pasientutredning ?   Mitt nye apparat (Sigma) er jeg veldig godt fornøyd med. Det er lettere å fremstille flere strukturer med dette enn med Gamma som jeg hadde før. På denne måten får pasientene mine en grundigere utredning nå enn tidligere. Gjelder spesielt ankel og skulder, ser flere detaljer. (på godt og vondt... følte jeg måtte lære meg skulder på ny ;) Hva vil du si til andre som vurderer å begynne med ultralyd, eller tenker å bytte ut apparatet sitt?   Da vil jeg si at dersom de vurderer å starte med ultralyd i sin praksis, så må de gå all inn. Delta på kurs og bruk apparatet mye i hverdagen, vær aktiv på forum og søk kunnskap. I tillegg til dette så vil jeg anbefale å bruke litt tid på å sjekke apparater og tilbud, pris opp mot kvalitet og service. Sett service høyt. Nå har jeg bare brukt Esaote i min praksis, men er så langt meget fornøyd med dette kontra andre apparater jeg har prøvd på kurs.

- Audun Svendsen, Audun Svendsen.
 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Konveksprobe som gi deg svar du ser etter.

AC2541 er vår konveksprobe med frekvensområde 8-1 Mhz. Proben er veldig god på dype strukturer. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder. CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz

Fantastisk brukervennlighet.

Esaote MyLab Sigma har så mange unike punkter som gjør det brukervennlig for deg. Apparatet har 2 probeporter i apparatet. Du trenger ingen ekstra konnektor om du senere skal utvide med en ekstra probe. Apparatet er helt stillegående. Du kan ha det påslått inne på kontoret ditt hele dagen. Ingen irriterende lyd. Tilslutt en bildekvalitet ikke tidligere sett i dette prissegmentet.

Ultrasound Imaging Beyond Efficiency, Flexibility and Ease.

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L4-15

  L4-15 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 15-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Proben er svært ergonomisk utformet og balansen i proben gjør at den sitter perfekt i hånden. Dette gir deg en veldig god stabilitet under dynamisk undersøkelse samt under statisk undersøkelse. Fotavtrykk 55mm.
 • AC2541

  AC2541 er vår konveksprobe med frekvensområde 8-1 Mhz. Den ultimate abdominale proben og veldig god på dype strukturer. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • IH6-18

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-6MHz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet på proben muliggjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. Power- og fargedoppler med frekvenser på: 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm
 • SL 2325

  SL2325 er en lineærprobe med frekvensområde 19-6 MHz En høyfrekvent probe for deg som jobber mye i overflaten. Noe smalere fotavtrykk på 4cm, kontra 5cm på L4-15 . Gir meget god fremstilling i overflaten. CFM frekvenser er 6,3MHz, 8,3MHz, 10,0MHz og 12,5MHz.

Tilvalg lisenser

 • Needle Enhancement

  Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.
 • Fra ultralyd til pasientjournal

  Alle våre ultralydapparatet kan med journal lisens kople ultralydapparatet sømløst til journalen. Dette kan gjøres trådløst eller kablet, med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og lagre bilder på riktig pasient på serveren. Adcare har samarbeidet med bl.a. Aspit(Physica) slik at denne integreringen er kvalitetssikret.
 • Wifi lisens

  Wireless lisens for WiFi tilkopling for lagring av bilder og informasjon på server eller på ditt nettverk
 • eStreaming

  Med denne lisensen kan du streame ditt ultralydbilde på opp til 5 andre enheter som er tilkoblet internet. Om du trenger hjelp til å vurdere bildene kan du med denne lisensen i realtime få andre spesialister, legevakt eller sykehus til å vurdere dine projeksjoner.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • High-end MSK ultralyd
 • X-view & M-View 2.0
 • HD-Zoom og V-Pan
 • Farge og powerdoppler
 • Inkludert læringsbiblotek med 300 projeksjoner
 • Fullskjerms ultralydbilde på skjermen
 • Inkludert Needle Enhancement Lisens - software som forsterker fremstillingen av nålen ved injeksjoner
 • Inkludert DICOM og WIFI lisens for trådløs overføring av bilder til journalsystem inkludert
 • Inkludert Høyderegulerbar tralle med store hjul.

Ergonomi

 • 15,6" vridbar Monitor
 • Helt lydløs
 • Oppstart på 15 sekunder
 • 4 stk USB kontakter og HDMI
 • Fullskjerms ultralydbilde på skjermen
 • Norsk tastatur

Annet

 • Norsk brukerveiledning

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Lichen, kombinasjonsbehandling PRP og Co2 laser. 22 Mai 2024, kl. 13:00-16:00

22.05.2024

 Lichen, kombinasjonsbehandling Regenerativ medisin og Co2 laser

Kurset tar sikte på å adressere bruken av Regenerativ medisin og PRP i kombinasjon med C02 laser for behandling av Lichen.  Indikasjoner, utfordringer, best practice og presentasjon av kasuistikk.

Ultralydkurs nybegynnere – 23. oktober 08:00 – 25. oktober 14:30

23.10.2023

Ultralydkurs Nybegynnere.

Klinisk emnekurs i klinisk ultralyd i allmennpraksis (point of care)

Tema: Ultralyd

23-25 oktober oktober

Kompetansehevingskurs PRP/Hyaluronsyre. 22 November 2022, kl. 17:00-19:00

22.11.2022

PRP kurs.

Kurset tar sikte på å adressere bruken av PRP/Hyaluronsyre innen MSK. Indikasjoner, utfordringer, best practice og presentasjon av kasuistikk.

Se flere ulralydkurs