Chat with us, powered by LiveChat

Tar mellomklasse ultralyd til et nytt nivå

 • Ny lineærprobe med frekvens fra 15-4 Mhz
 • Forbedret post prosesserings algoritme og sofistikert speckle redusjonsteknologi
 • Kraftig forbedret farge- og powerdoppler
 • Utvidet læringsbiblotek med 300 projeksjoner.
 • Ny stor 21.5" medisinsk monitor.

Leasing fra 3420,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Konfigurer ditt apparat

MSK / Revmatisme

Leveres med spesialisert oppsett for MSK/Revmatologisk ultralyd. Egne presets for albue, kne, skulder, håndledd, finger, ankel, fot, hofte m.v. MSK software inkluderer også læringsbiblotek med eksempel projeksjoner som kan benyttes sammen med din live skanning.  Apparat leveres som standard med MSK tilpasset power-og fargedoppler, og alle andre funksjonaliteter du trenger innen MSK ultralyd.

Allmennmedisin / Legevakt

Komplett software for diagnostikk i din allmennmedisinpraksis eller legevakt inkludert spesiallaget presets for optimal visualisering og rask diagnostering.  X-View+ fremhever hvert eneste piksel, fjerner støy i bildet, forsterker overganger mellom strukturer.  M-View er en funksjon som styrer bildet i flere retninger og legger dette sammen til et bilde. Det gir deg et bilde med minimalt med støy og artefakter. CFM og Power doppler. Esaote er kjent for en ekstremt følsom doppler både power og CFM. I begge modaliteter kan man styre signalet i ønsket retning samt ønsket farge og følsomhet.
Doppler Pulsed wave og Contineus Wave er meget følsom og gir deg både lyd og tidslinjevisualisering av ønsket kar fra lave til høye hastigheter.  Komplett software med oppsett for allmennpraksis, Gyn/Ob, Urologi, Vaskulær, Hjerte, MSK, Anestesi, Kardio,  m.v.

Produktbeskrivelse Esaote MyLab X5.

MyLab X5 leverer en suveren bildekvalitet i overflate- og dybdeskanninger enten det er finger, skulder, kne, ankel eller hofte. Ny teknologi for konvec sproben gir dybde ned til 40cm. Moderne hardware gir rask responstid og økt framerate (bilder pr. sek.) Dynamiske ultralydundersøkelser blir tydelige og mer effektive. Sammen med en forbedret post-prosesserings algoritme og sofistikert «speckle» reduksjonsteknologi setter disse nye apparatene fra Esaote en ny standard. Gjenkjennelig Esaote design, men helt ny innmat med kraftig forbedret prosessor, SSD disk, Windows 10, ny stor 21,5″ medisinsk skjerm og nye teknologier som gjør at undersøkelsene dine går raskere. Apparatet tar virkelig MSK ultralyd til ett nytt nivå i det midtre prissegmentet.

MyLab X5 fra Esaote, har hurtig oppstart på 15 sekunder og masse ny funksjonalitet. Ekstremt brukervennlig touchpanel med godt brukergrensesnitt og lettfattelige knapper og brytere. Naturligvis HDMI for tilkobling av stor ekstern skjerm på kontoret ditt og mulighet for wifi for bildedeling og printer. Leveres normalt nå med ny uovertruffen lineærprobe L15-4, med frekvens fra 15-4 MhZ.  Apparatet kan eventuelt utvides med Konveksprobe, Hockestick m.v.

Foruten skannebibliotek har vi også nytt og godt injeksjonsprogram som hjelper deg å se nålen når du skal gjøre/begynne med injeksjoner.

Når apparatet skal stå på kontoret er viftestøy irriterende. MyLab X5 har SSD disk og moderne teknologi som gjør at apparatet er helt stille. Apparatet er 50% raskere enn tidligere apparater og har i tillegg  batteridrift. Apparatet har det laveste støynivået av alle stasjonære apparater på markedet. Det kan stå i drift på kontoret hele dagen.  Det betyr at du oftere tar det i bruk og raskere får gjort undersøkelsen. Den medfølgende programvare, Mylab Desk gjør det enkelt for deg å etterbehandle bilder(for eksempel gjøre målinger/eller dele med kolleger) på egen PC.

Ultralyd har revolusjonert min praksis! Jeg opplever at det gir gode behandlingsforløp og fornøyde pasienter. Det er et diagnostisk verktøy som skaper trygghet og gir umiddelbare svar. Ta utdanning innen ultralyd for muskel- og skjelettdiagnostikk og få en ny, spennende klinisk hverdag.

- Kjetil Nord-Varhaug, Fysioterapeut og Leder Apexklinikken,

Dette kan dere altså. Dere i Adcare er flinke !

- Peter Døving. Manuellterapeut,
 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Låneutstyr levert innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse på ultralyd.

 • Høy ytelse og lavt støynivå.

  Tilpasset deg som ønsker lavt støynivå og rask oppstart.

Markedets beste MSK probe.

Kanskje den beste MSK probe noensinne. Med en frekvens på 15-4Mhz dekker den ett bredt spekter. Likevel i en kvalitet ikke sett før og med en dopplersensitivtet på veldig høyt nivå.

Læringsbiblotek.

Ny læringsbiblotek med komplette projeksjoner innen MSK, Raumatologi, Abdomen, Anestesi, FAST, m.v. Biblioteket inneholder over 300 projeksjoner med detaljerte beskrivelser av projeksjoner, strukturer og forslag til hvordan proben skal holdes. Biblioteket projeksjoner kan kombineres med «live» Ultralyd. Slik kan du enkelt veksle mellom treningsbilder og din egen ultralydprojeksjon. Dette er ett fantastisk hjelpemiddel og unikt for våre apparater. Abdomen Biblotek gir deg tilgang til en meget omfattende database over alle indre organer med tegninger og forklaringer samt eksempel skanninger.

Konvevsprobe som gi deg svar du ser etter.

Ultrasound Imaging Beyond Efficiency, Flexibility and Ease.

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L4-15

  L4-15 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 15-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Fotavtrykk 55mm.
 • AC2541

  AC2541 er vår konveksprobe med frekvensområde 8-1 Mhz. Den ultimate abdominale proben og veldig god på dype strukturer. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz
 • IH 6-18

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-6Mhz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet muligjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. CFM frekvenser er 8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • L8-24

  L8-24 er en premium lineærprobe med frekvensområde 24-8 MHz En høyfrekvent probe for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 44mm. Max dybde: 102mm. Gir meget god fremstilling i overflaten. CFM frekvenser er 6,3MHz, 7.1 Mhz,  8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7Mhz. Field of View: 4-36 grader.

Tilvalg lisenser

 • Needle Enhancement

  Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.
 • Dicom

  DICOM lisens gir deg tilgang til å kople apparatet trådløst eller kablet til en DICOM server. Med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og bilder lagres på riktig pasient på serveren.
 • Wifi lisens

  Wireless lisens for WiFi tilkopling for lagring av bilder og informasjon på server eller på ditt nettverk
 • eStreaming

  Med denne lisensen kan du streame ditt ultralydbilde på opp til 5 andre enheter som er tilkoblet internet. Om du trenger hjelp til å vurdere bildene kan du med denne lisensen i realtime få andre spesialister, legevakt eller sykehus til å vurdere dine projeksjoner.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • Software som spesifisert
 • X-view & M-View 2.0
 • Farge og powerdoppler
 • Læringsbiblotek med 300 projeksjoner
 • Fullskjerms ultralydbilde på monitor
 • MyLab Desc program for editering av ultralydbilder på pc

Ergonomi

 • 21,5" vridbar Monitor
 • Helt lydløs med oppstart på ca 10 sekunder
 • 12″ touch skjerm med norske menyer
 • 4 stk USB kontakter og HDMI
 • Praktisk høyderegulerbar sokkel med store hjul.
 • Norsk tastatur
 • 3 aktive probeporter

Annet

 • Norsk brukerveiledning

Relaterte produkter.

Ta kontakt

Ultralydkurs.

Ultralydkurs i allmennpraksis 22 Januar 2019

10.01.2019

Workshop vil ha fokus på praktisk bruk av ultralyd i allmennpraksis. Kursholder er Lege og spesialist i Radiologi Jan-Henrik Opsahl som presenterer faglig innhold og demonstrerer relevante ultralyd-undersøkelser. Adcare stiller med apparater til skannestasjoner slik at du som deltaker får skannet og utviklet dine ferdigheter innen ultralyd. Kurset er gratis. Kursholder:  Lege og spesialist i […]

MSK Advanced Ultralydveiledede injeksjoner på kadaver. 28-29 Juni 2019

28.06.2019

Kurset tar for seg aktuelle metoder for injeksjonsteknikker på ultralydveiledning på kadaver. Hver deltaker for tett veiledning av erfarne injeksjonsterapeuter.

MSK Basic Hofte/Lyske, Rygg og nakke. 10-11 Mai 2019

10.05.2019

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA) har innledet et samarbeid hvor vi tilbyr muskel- og skjelett ultralydkurs til helsepersonell i privat praksis.

Se flere ulralydkurs