Tar mellomklasse ultralyd til nytt nivå

 • Ny robust lineærprobe med frekvens fra 15-4 Mhz som gir bedre bilde i overflaten.
 • Forbedret bildekvalitet med sofistikert speckle redusjonsteknologi og post prosesserings algoritme.
 • Kraftig forbedret farge- og powerdoppler med økt sensitivitet som er raskere og mer responsiv.
 • Utvidet læringsbiblotek med 300 projeksjoner.
 • Stor 21.5" medisinsk monitor uten gjennskinn

Leasing fra 4176,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

MSK/Rauma

Leveres med spesialisert oppsett for MSK/Revmatologisk ultralyd. Egne presets for albue, kne, skulder, håndledd, finger, ankel, fot, hofte m.v. MSK software inkluderer også stort læringsbiblotek med eksempel projeksjoner som kan benyttes sammen med din live skanning.  Apparat leveres som standard med MSK tilpasset power-og fargedoppler, og alle andre funksjonaliteter du trenger innen MSK ultralyd.

Produktbeskrivelse Esaote MyLab X5.

MyLab X5 leverer en suveren bildekvalitet i overflate- og dybdeskanninger enten det er finger, skulder, kne, ankel eller hofte. Ny teknologi for konvecs sproben gir dybdepenetrasjon ned til 40cm. Moderne hardware gir rask responstid og økt framerate (bilder pr. sek.) Dynamiske ultralydundersøkelser blir tydelige og mer effektive. Sammen med en forbedret post-prosesserings algoritme og sofistikert «speckle» reduksjonsteknologi setter dette nye apparatene fra Esaote, en ny standard. Gjenkjennelig Esaote design, men helt ny innmat med kraftig forbedret prosessor, SSD disk, Windows 10, ny stor 21,5″ medisinsk skjerm og nye teknologier som gjør at undersøkelsene dine går raskere. Apparatet tar virkelig MSK ultralyd til ett nytt nivå i det midtre prissegmentet.

MyLab X5 leveres med ny større skjerm på 21,5 tommer. Skjermen kan utnyttes fullt ut ved å vise ultralydbildene på hele skjermen. Skjermen hindrer gjennskinn og gjengir bildene bedre i dagslys.

MyLab X5 fra Esaote, har hurtig oppstart på 15 sekunder og masse ny funksjonalitet. Ekstremt brukervennlig touchpanel med godt brukergrensesnitt og lettfattelige knapper og brytere. Naturligvis HDMI for tilkobling av stor ekstern skjerm på kontoret ditt og mulighet for wifi for bildedeling og printer. Leveres normalt nå med ny uovertruffen lineærprobe L15-4, med frekvens fra 15-4 MhZ.  Apparatet kan eventuelt utvides med Konveksprobe, Hockestick m.v.

Foruten skannebibliotek har vi også nytt og godt injeksjonsprogram som hjelper deg å se nålen når du skal gjøre/begynne med injeksjoner.

Når apparatet skal stå på kontoret er viftestøy irriterende. MyLab X5 har SSD disk og moderne teknologi som gjør at apparatet er helt stille. Apparatet er 50% raskere enn tidligere apparater og har i tillegg  batteridrift. Apparatet har det laveste støynivået av alle stasjonære apparater på markedet. Det kan stå i drift på kontoret hele dagen.  Det betyr at du oftere tar det i bruk og raskere får gjort undersøkelsen. Den medfølgende programvare, Mylab Desk gjør det enkelt for deg å etterbehandle bilder(for eksempel gjøre målinger/eller dele med kolleger) på egen PC.

 

Markedets beste lineær probe.

Den beste lineær probe fra Esaote noensinne! Robust probe med frekvenser fra 15-4 Mhz. Esaotes multifrekvens teknomologi gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer. Her får du premium bildekvalitet innen hele frekvensområde. Sterkt forbedret doppler med høyere sensitivitet som er raskere og mer responsiv på lav scal. Power- og fargedoppler frekvenser på 4,2Mhz, 4.5, 5,0Mhz, 5.6Mhz, 6,3Mhz, 7,1Mhz, 8.3Mhz og 10Mhz Proben er svært ergonomisk og lett å manøvrere.

 

Læringsbiblotek.

Ny læringsbiblotek med komplette projeksjoner innen MSK, Raumatologi, Abdomen,
Anestesi, FAST, m.v. Biblioteket inneholder over 300 projeksjoner med detaljerte beskrivelser av projeksjoner, strukturer og forslag til hvordan proben skal holdes. Biblioteket projeksjoner kan kombineres med «live» Ultralyd. Slik kan du enkelt veksle mellom treningsbilder og din egen ultralydprojeksjon. Dette er ett fantastisk hjelpemiddel og unikt for våre apparater. Abdomen Biblotek gir deg tilgang til en meget omfattende database over alle indre organer med tegninger og forklaringer samt eksempel skanninger.

 

Konvevsprobe som gi deg svar du ser etter.

AC2541 er vår konveksprobe med frekvensområde 8-1 Mhz. Proben er veldig god på
dype strukturer. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved
større dybder. CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz

Hvordan har du jobbet med ultralyd frem til nå?   Jeg har jobbet med ultralyd siden 2008. De første årene med fokus på diagnostikk innenfor muskel og skjellet og de siste 4 årene med kombinasjon diagnostikk og injeksjonsbehandling Husker du hva var hovedårsaken for at du valgte å begynne med ultralyd for pasientutreding?   Ultralyd er en lett tilgjengelig bildediagnostisk metode som kombinerer veldig godt med en klinisk undersøkelse. Dette muliggjør at vi kan få svar på mange spørsmål uten å måtte henvise videre til annen bildediagnostikk og i mange tilfeller påvirke valg av behandlingstiltak.  I løpet av en konsultasjon kan vi derfor få gjort klinisk undersøkelse, ultralydundersøkelse og behandlingstiltak i stedet for å spre dette ut over (for pasienten) tre separate konsultasjoner. Det er tid og penger spart. Hva var du usikker på når du skulle velge ultralydapparat og leverandør?   Jeg kjente godt til Esaote sine maskiner gjennom kollega som benyttet det og at Adcare er til stede på alle kurs i jeg har deltatt i. Dette gjorde at jeg fikk god anledning til å prøve ut ulike modeller og sammenligne med andre leverandører og være trygg på at jeg fikk et apparat som dekker mine behov. Hvordan har du opplevd tilbud/hjelp/rådgiving fra Adcare gjennom prosessen?   Ved oppstart kom representant personlig for å gi en innføring i bruk og oppsett av apparatet. I tillegg har Adcare alltid vært tilgjengelige på kort varsel med support og er raske med tilbakemeldinger. Ved et tilfelle hadde jeg problemer med skjermen som ikke fungerte og mens min maskin da var på service fikk jeg tilgang på en utstillingsmodell så hverdagen på klinikken gikk sin vante gang uten problemer. Hvordan opplever du at ditt nye apparat bidrar til bedre pasientutredning ?   Apparatet jeg har hatt de siste 3,5 årene er det første jeg ikke har delt med andre. I og med at det kreves mye trening og mange scanninger på å bli god, har dette vært helt avgjørende for å utvikle min kompetanse. Med en maskin alltid tilgjengelig, får jeg gjort mange flere scanninger. Jeg har gjort mange scanninger uten å ta betalt for det, og for å få til dette er jeg avhengig av et raskt og godt apparat som er tilgjengelig for meg hele dagen. Hva vil du si til andre som vurderer å begynne med ultralyd, eller tenker å bytte ut apparatet sitt?   Ultralydundersøkelse er et håndverk som krever mye øving. Å ha et apparat tilgjengelig er helt avgjørende for å få opp mengdetreningen og de siste årene har det vært en rivende utvikling ift bildekvalitet, noe som gjør det mye enklere å få frem gode bilder.  Har du apparatet tilgjengelig på kontoret til en hver tid, kan du også få gjort mange for din egen trening og nysgjerrighets skyld. Det synes pasienten stort sett bare er positivt.

- Lars Martin Ficher, Apexklinikken, Osteopat. Fysioterapeut. Spesialistteam ultralydveiledet injeksjonsterapi
 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Ultrasound Imaging Beyond Efficiency, Flexibility and Ease.

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L4-15

  L4-15 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 15-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Proben er svært ergonomisk utformet og balansen i proben gjør at den sitter perfekt i hånden. Dette gir deg en veldig god stabilitet under dynamisk undersøkelse samt under statisk undersøkelse. Fotavtrykk 55mm.
 • AC2541

  AC2541 er vår konveksprobe med frekvensområde 8-1 Mhz. Den ultimate abdominale proben og veldig god på dype strukturer. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • L8-24

  L8-24 er en premium høyfrekvent lineærprobe med frekvensområde 24-8MHz. Dette er proben for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 44 mm. Max dybde: 102mm. Proben gir ekstremt detaljerte fremstillinger av mikroskopiske strukturer i overflaten. Power- og fargedoppler med frekvenser på 6,3, 7,1, 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz. Field of View: 4-36 grader.
 • IH6-18

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-6MHz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet på proben muliggjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. Power- og fargedoppler med frekvenser på: 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm

Tilvalg lisenser

 • Needle Enhancement

  Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.
 • Fra ultralyd til pasientjournal

  Alle våre ultralydapparatet kan med journal lisens kople ultralydapparatet sømløst til journalen. Dette kan gjøres trådløst eller kablet, med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og lagre bilder på riktig pasient på serveren. Adcare har samarbeidet med bl.a. Aspit(Physica) slik at denne integreringen er kvalitetssikret.
 • Wifi lisens

  Wireless lisens for WiFi tilkopling for lagring av bilder og informasjon på server eller på ditt nettverk
 • eStreaming

  Med denne lisensen kan du streame ditt ultralydbilde på opp til 5 andre enheter som er tilkoblet internet. Om du trenger hjelp til å vurdere bildene kan du med denne lisensen i realtime få andre spesialister, legevakt eller sykehus til å vurdere dine projeksjoner.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • Software som spesifisert
 • X-view & M-View 2.0
 • Farge og powerdoppler
 • Læringsbiblotek med 300 projeksjoner
 • Fullskjerms ultralydbilde på monitor
 • MyLab Desk program for editering av ultralydbilder på pc

Ergonomi

 • Stor 21,5" vridbar Monitor
 • Helt lydløs med oppstart på ca 10 sekunder
 • 12″ touch skjerm med norske menyer
 • 4 stk USB kontakter og HDMI
 • Praktisk høyderegulerbar sokkel med store hjul.
 • Norsk tastatur
 • 3 aktive probeporter

Annet

 • Norsk brukerveiledning

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Workshop: Ultralyd i allmennpraksis – Onsdag 5. juni 2024

5.06.2024

Workshop.

Vi inviterer leger i allmennpraksis, som vil lære mer om takstgivende ultralyd til workshop.

Tema: Takstgivende ultralydundersøkelser

5. juni kl 17.30-20.00

Behandling av gynekologiske indikasjoner med PRP – 22 mai kl. 13:00-16:00

22.05.2024

 Lichen, kombinasjonsbehandling Regenerativ medisin og Co2 laser

Kurset tar sikte på å adressere bruken av Regenerativ medisin og PRP i kombinasjon med C02 laser for behandling av Lichen.  Indikasjoner, utfordringer, best practice og presentasjon av kasuistikk.

Ultralydkurs nybegynnere – 23. oktober 08:00 – 25. oktober 14:30

23.10.2023

Ultralydkurs Nybegynnere.

Klinisk emnekurs i klinisk ultralyd i allmennpraksis (point of care)

Tema: Ultralyd

23-25 oktober oktober

Se flere ulralydkurs