Esaote MyLab X75.

 • Nytt og rått ultralydapparat i mellomklassen
 • Supersensitiv doppler teknologi med X-Flow og Micro-V
 • Ny 25Mhz lineærprobe med fremragende bildekvalitet
 • Lydløs med oppstartstid på under 15 sekunder
 • Stor touchskjerm

Leasing fra 6636,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

MSK/Rauma

MyLab™X75 i tilpasset versjon for MSK og Raumatologi. Software er satt opp med spesialiserte presets slik at du enkelt får optimalisert ditt ultralydbilde. Batteridrift og superrask oppstart gjør den «portabel» og enkelt å flytte på. Leveres med X-View+ og M-View 2.0 som standard. Dette er funksjoner som sammen fremhever hver piksel, fjerner støy i bildet, styrer bildet i flere retninger og legger dette sammen til ett bilde med forsterkede strukturoverganger og minimerer støy og artefakter. Esaote er kjent for en ekstremt sensitiv og god doppler og software inkluderer Micro-V, needle enhancement, wifi og library som standard.

Produktbeskrivelse Esaote MyLab X75 ultralydapparat.

Mylab X75, er Esaote´s nyeste modell og plasserer seg mellom våre storselgere X5 og X8. Høy bildekvalitet i kjent Esaote stil kombinert med topp brukervennlighet.  MyLab™X75 er for deg som skal skaffe ditt neste apparat eller ønsker å ta det neste steget med en gang. Ultralydapparatet er designet for at dine undersøkelser skal bli bedre, raskere og ikke minst enklere å utføre. Med ny software oppnår du bedre resultater og et godt brukergrensesnitt som gir en forbedret ultralydopplevelse.

 

Avanserte integrerte teknologier

MyLab ™ X75-plattformen integrerer de nyeste teknologiene og leverer en «high-end» bildekvalitet og ny software for den beste arbeidsflyten og effektiviteten. Stor LCD-skjerm på 21,5″ gir deg god oversikt og forbedrer detaljene også i fullskjermmodus. Rask starttid, gjør det til en drøm å ha apparatet på kontoret. Automatiserte funksjoner forenkler komplekse prosedyrer i forskjellige applikasjoner. “One touch” -optimalisering gjennom intelligente sanntidsalgoritmer bidrar til raske undersøkelser. MyLab™ X75 kan leveres med internt batteri, slik at du kan flytte på apparatet uten å måtte skur det av.

 

 

 

 

Nye MSK prober

Nye MSK prober fra Esaote med patentert design. De er produsert i composite materiale med ny multi-layer teknologi. De gir fantastisk høyoppløselige bilder og økt doppler sensitivitet for MSK og revmatologi.  Probene leveres med ny doppler teknologi: MicroV, gir deg en enestående følsomhet selv i små kar og deteksjon av lavere hastigheter en tidligere. MicroV har en algoritme som helt overlegent separerer bevegelse av væske fra andre bevegelser som skaper forstyrrelser. Dette gir en helt unik dopplerfølsomhet ikke sett tidligere. Med MicroV er det mulig å endre visualiserings algoritme for å forsterke ytterligere det du ønsker å se. Esaote tilbyr 4 forskjellige lineærprober for MSK/Revmatologi;

Hovedprobe: L4-15 Mhz, – premium MSK probe. Din arbeidshest.

Spesialprobe: L16-22 Mhz – premium overfladisk MSK probe.

Spesialprobe:L3-11 Mhz – premium for dypere vaskulære fremstillinger

Spesialprobe: IH6-18 Mhz – standard hockeystick for små ledd

 

EasyMode* & EasyColor*

MyLab X75 lanseres med patentert «Easymode» teknologi. Det gjør at apparatet kontrollerer mer enn 40 variable parametre ved hjelp av 3 brytere basert på en avansert algoritme. Slik at du kan mye enklere enn tidliger endre på bilde eller doppler. Vil du for eksempel ha mer eller mindre kontrast i bilde? Er det en bryter for og juster på dette. Easymode virker både på gråtonebilde, og på power- og fargedoppler. Du trenger ikke lengre å forholde deg til parametre som; Persistance, Frekvens, Dynamic range, X-View, M-View, Enhance, Wallfactor, gain o.l.

                                                

En stor oppgradering

Mylab X75, er Esaote´s nyeste modell og plasserer seg mellom X8 og X5.  Du ser strukturer tydeligere enn noensinne og alt dette i et meget stilig design og et ekstremt lavt støynivå. Høy «framerate» for dynamiske undersøkelser. En super sensitiv og stabil fargedoppler gir en dopplerfølsomhet man ikke finner maken til, kombinert med markedets høyeste frekvenser. Mylab X75 leveres med ny og forbedret post-prosesseringsalgoritme og sofistikert «speckle» redusjonsteknologi som gir bedre dybde og høyere kvalitet på bildeframstillingen.

 

Easy Follow Up

Med ny database og 2 skjermer er det super enkelt å sammenligne nye og gamle undersøkelser i sanntid. Du kan dele skjermen i 2 eller la de gamle bildene bli liggende på den store touch skjermen samtidig som du gjør dine nye undersøkelser. Det er også mulig å kombinere undersøkelsesmodaliteter som MR, røntgen og CT.

X-View + fremhever hver eneste piksel, fjerner støy i bildet og forsterker overganger mellom strukturer. Dette gir en utrolig skarphet i bildet og hjelper deg å se hver eneste detalj. M-View 3.0 styrer signalene i flere retninger og legger informasjonen til bildet. Denne utrolige effekten reduserer artefakter og støy i tillegg til å forsterke bildeklarheten. Esaote er kjent for en ekstremt følsom farge – og powerdoppler og leveres nå i tillegg med MicroV. Alle modaliteter kan man styre signalet i ønsket retning, farge og følsomhet. Velg ønsket modul og du vil se mye der du tidligere ikke fikk frem dopplerinformasjon.

 

Needle Enhancement

Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.Zero-click AutoEF: helt automatisk Ejection Fraction kalkulering uten behov for ytterligere trykk på apparatet.

I-Motion: Esaotes I-Motion teknologi sørger for det klareste bildet med den høyeste bildefrekvensen kombinert med minst mulig støy.

Apparatet leveres med stort utvalg lineære prober med frekvensene 9, 11, 15, 18, og 22  MHz.  Konveksproben gir fantastisk bildekvalitet på dypere strukturer ned til 44cm. Kan også leveres med et stort utvalg andre prober.

 

Live streaming opp til 5 andre datamaskiner samtidig.

Hvordan har du jobbet med ultralyd frem til nå?    Jeg startet med ultralydundersøkelser høsten 2013. Da skaffet jeg mitt første apparat og begynte kursing samtidig. Ultralydundersøkelsen har blitt et naturlig tillegg i vurderingen av de fleste ekstremitetspasienter. De siste årene har jeg også brukt ultralyd som hjelpemiddel ved injeksjonsbehandling. Uten ultralyd ville jeg ikke startet injeksjonsbehandling. Hva var du usikker på når du skulle velge ultralydapparat og leverandør?   Ved første anskaffelse var jeg usikker på om jeg kom til å bruke apparatet nok til å forsvare kostnaden og skaffet er relativt rimelig apparat. Ved siste anskaffelse har jeg gått betydelig opp i prisnivå og håper at apparatet er minst like bra som konkurrentene til samme pris. Jeg vært opptatt av at apparatet skal være enkelt i bruk og gi gode bilder. Hvordan har du opplevd tilbud/hjelp/rådgiving fra Adcare gjennom prosessen?   Jeg er veldig fornøyd med at selgeren har vært tålmodig og ryddig. Jeg har hatt apparat fra Esaote de siste tre årene og kundebehandlingen har vært upåklagelig. Hvordan opplever du at ditt nye apparat bidrar til bedre pasientutredning?   Det nyeste apparatet MyLab X8, gir enda bedre bilder enn det forrige (Esaote MyLab seven), spesielt på små strukturer som perifere nerver, leddbånd og sener. Dette kan gi enda mer sikker diagnose og føre til riktigere behandling. Hva vil du si til andre som vurderer å begynne med ultralyd, eller tenker å bytte ut apparatet sitt?   Ultralyd gir et godt verktøy til å stille mer nøyaktige diagnoser. Det kreves mye kurs og øvelse for å bli dyktig, så man bør gå inn for å gjøre det skikkelig. Et godt apparat gjør det enklere å tyde bildene, så jeg ville styrt unna de rimeligste apparatene.

- Roar Busk, Spesialist i Muskel- og Skjellettfysioterapi. PFF 2006. Advanced eksamen Diagnostisk ultralydskanning av muskel og skjellett, PFF 2018

There is a universe to explore. Itś inside of us. Whether by ultrasound, magnetic resonance imaging or information technology, Esaote will never stop exploring that universe with itś hidden depths.

- Never Stop Seeing the Unseen,
 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Ny hardware og software.

Ny moderne arkitektur med Quadcore DSP, IntelCore i7 3.4 GHZ prosessor og Solid State Drive (SSD), sørger for god arbeidsflyt, høy framerate og bildebehandling i verdensklasse. Basert på Windows 10 for høy sikkerhet og oppgraderingsvennlighet. MyLab X75 starter på 15 sekunder, har standby funksjon og kan leveres med batteri. Slik kan du problemfritt kan flytte den fra rom til rom. Ultralavt lydnivå på 41Db.

Klarhet.

Esaote forstår at klare bilder er viktig for deg. Nye «non-composit» single crystal prober leverer ekstrem klarhet. «X-View og M-View 2.0,» bidrar til at MyLab X75, gir de aller klareste bildene, de beste fargene og den aller beste kontrasten som du kan forvente fra ultralyd.

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L4-15

  L4-15 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 15-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Proben er svært ergonomisk utformet og balansen i proben gjør at den sitter perfekt i hånden. Dette gir deg en veldig god stabilitet under dynamisk undersøkelse samt under statisk undersøkelse. Fotavtrykk 55mm.
 • SL3116

  SL3116 er en lineærprobe med frekvensområde 25-10 MHz.  En høyfrekvent probe for deg som trenger de aller høyeste frekvensene. Smalt fotavtrykk på 22mm,  Gir meget god fremstilling i overflaten og leveres med en supersensitiv Doppler. CFM frekvenser er 10,0MHz, 12,5MHz og 20 Mhz.
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • IH6-18

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-6MHz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet på proben muliggjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. Power- og fargedoppler med frekvenser på: 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm
 • AC2541

  AC2541 er vår konveksprobe med frekvensområde 8-1 Mhz. Den ultimate abdominale proben og veldig god på dype strukturer. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz
 • C 2-9

  C2-9 er vår nyeste premium konveksprobe. Proben har frekvensområde 9-2MHz. Den ultimate abdominale proben som gir veldig gode bilder på strukturer ned til 44cm. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  Field of View 7-105 grader.  Power- og fargedoppler med frekvenser på 1,9, 2,3, 2,8, 2.9 og 3,1MHz. Fotavtrykk 40mm. Field of View 7-105 grader.
 • SE3133

  SE3133 er en transvaginalprobe med frekevnsområde 9-3 Mhz for OB/GYN undersøkelser.
 • SB2C41

  SB2C41 er en 3D/4D volumprobe med frekvensområde 8-1MHz.  Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder. Veldig god probe til "babyface» fremstillinger. Power- og fargedoppler med frekvenser på 1,6, 2,2, 2,8 og 3,3MHz
 • mC 3-11 appleprobe

  mC 3-11 er vår Mikrokonvecsprobe fra Esaote for katter/hunder. Frekvensområde fra 3 - 11 Mhz.  Dybde opp til 24cm. Field of View 90 grader. Mikrokonveks probe for abdominale og OB/GYN undersøkelser. Premium oppløsning og god ergonomi.

Tilvalg lisenser

 • Fra ultralyd til pasientjournal

  Alle våre ultralydapparatet kan med journal lisens kople ultralydapparatet sømløst til journalen. Dette kan gjøres trådløst eller kablet, med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og lagre bilder på riktig pasient på serveren. Adcare har samarbeidet med bl.a. Aspit(Physica) slik at denne integreringen er kvalitetssikret.
 • Wifi lisens

  Wireless lisens for WiFi tilkopling for lagring av bilder og informasjon på server eller på ditt nettverk
 • ElaXto

  ElaXto (strain) lisens gir deg mulighet til å evaluere stivheten i et valgt område i real-time. Esaote har vært en pioner og stått fremst innenfor dette feltet i mange år. Dette benyttes innenfor mange områder som MSK, Bryster og Tyridea, Lever, Urologi(prostata) og gynekologi.
 • ElaXto advanced

  Advanced ElaXto et tilvalg til ElaXto lisensen
 • Xstrain 4D

  Xstrain4D er et innovativt verktøy for den mekaniske vurderingen av hjertets vegg-bevegelse. Det kan derfor gi kvantitative informasjon som kan benyttes i tillegg til ordinære undersøkelser og bli brukt til å overvåke pasienter for å identifisere tidlige endringer som feks: EDV, ESV, SV og EF.
 • eStreaming

  Med denne lisensen kan du streame ditt ultralydbilde på opp til 5 andre enheter som er tilkoblet internet. Om du trenger hjelp til å vurdere bildene kan du med denne lisensen i realtime få andre spesialister, legevakt eller sykehus til å vurdere dine projeksjoner.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • High end ultralydapparat. Høy bildekvalitet
 • X-View + & M-View 2.0
 • X-Flow og Micro-V doppler
 • Easy Follow-up, E-touch, E-scan
 • Easy Mode / Easy Color for bildeoptimalisering
 • Quadcore DSP, IntelCore i7 3.4 Ghz
 • Farge og Powerdoppler
 • Needle enhancement Software

Ergonomi

 • 21,5" vridbar Monitor
 • 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0
 • 1 stk HDMI
 • Låsbare hjul
 • Lydløs 34 db
 • 4 stk USB kontakter

Annet

 • e-Streaming
 • Batteri for skanning inntil 2 timer
 • Strain elastografii

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Workshop: Ultralyd i allmennpraksis – Onsdag 5. juni 2024

5.06.2024

Workshop.

Vi inviterer leger i allmennpraksis, som vil lære mer om takstgivende ultralyd til workshop.

Tema: Takstgivende ultralydundersøkelser

5. juni kl 17.30-20.00

Behandling av gynekologiske indikasjoner med PRP – 22 mai kl. 13:00-16:00

22.05.2024

 Lichen, kombinasjonsbehandling Regenerativ medisin og Co2 laser

Kurset tar sikte på å adressere bruken av Regenerativ medisin og PRP i kombinasjon med C02 laser for behandling av Lichen.  Indikasjoner, utfordringer, best practice og presentasjon av kasuistikk.

Ultralydkurs nybegynnere – 23. oktober 08:00 – 25. oktober 14:30

23.10.2023

Ultralydkurs Nybegynnere.

Klinisk emnekurs i klinisk ultralyd i allmennpraksis (point of care)

Tema: Ultralyd

23-25 oktober oktober

Se flere ulralydkurs