Esaote MyLab X8.

 • High-end MSK bildekvalitet
 • Supersensitiv Doppler og Micro-V
 • Prober i 24Mhz og 15Mhz med uovertruffen bildekvalitet
 • Oppstartstid på 15 sekunder
 • Mulighet for 2 timers skannetid på batteri

Leasing fra 7156,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

Anestesi / Akuttmedisin

X8 i komplett software for diagnostikk innen anestesi/akuttmedisin  inkludert spesiallaget presets for optimal visualisering og rask diagnostisering.  Batteridrift og superrask oppstart. X-View+ fremhever hvert eneste piksel, fjerner støy i bildet, forsterker overganger mellom strukturer.  M-View er en funksjon som styrer bildet i flere retninger og legger dette sammen til et bilde. Det gir deg et bilde med minimalt med støy og artefakter. CFM og Power doppler. Esaote er kjent for en ekstremt følsom doppler både power og CFM. Doppler Pulsed wave og Contineus Wave er meget følsom og gir deg både lyd og tidslinjevisualisering av ønsket kar fra lave til høye hastigheter.  Komplett software med oppsett for Anestesi, Kardio,  Gyn/Ob, Urologi, Vaskulær, Hjerte, MSK, Anestesi, Kardio,  m.v.

MSK / Revmatisme

MyLab X8 i tilpasset versjon for MSK og Raumatologi. Software er satt opp med spesialiserte presets for formålet. Batteridrift og superrask oppstart.

Produktbeskrivelse Esaote MyLab X8 ultralydapparat.

Mylab X8, er Esaote´s nye modell og en kraftig videreutvikling og erstatter for MyLab Seven CrystalLine. Den representerer ett nytt kapittel og standard innen High-end MSK og Revmatologisk ultralyd. MyLab ™ X8 inneholder er rekke innovative nye teknologier, designet for at dine undersøkelser skal bli raskere og bedre.  Oppnå bedre resultater med ett svært intuitivt brukergrensesnitt og avanserte kliniske verktøy, skreddersydd for dine behov. MyLab ™ X8 ultralydapparat setter en ny standard for høy ytelse, og tilbyr en forbedret ultralydopplevelse innen MSK-og Raumatologisk ultralyd.

 

Avanserte integrerte teknologier
MyLab ™ X8-plattformen integrerer de nyeste teknologiene og leverer en «high-end» bildekvalitet uten at det går ut over arbeidsflyten eller effektiviteten. LCD-skjermen på 21,5″, forbedrer detaljene også i fullskjermmodus. Opptil 5 prober kan være tilkoblet samtidig for de mest krevende kliniske miljøer. Berøringsskjermen gir mulighet for å se på forskjellige bilder av samme pasient fra forskjellige undersøkelser. Dette gir  kompromissløs brukervennlighet.

Rask systemstarttid, gjør det til en drøm å ha apparatet på kontoret. Automatiserte funksjoner forenkler komplekse prosedyrer i forskjellige applikasjoner. “One touch” -optimalisering gjennom intelligente sanntidsalgoritmer bidrar til raske undersøkelser. MyLab X8 har batteri, slik at du kan flytte på apparatet og fortsette å bruke det.

Nye MSK prober

Nye MSKprober fra Esaote med patentert design og produsert i composite materiale med ny multi-layer teknologi. Gir fantastisk høyoppløselige bilder og økt sensitivitet for MSK og revmatologi.   Probene leveres med ny doppler teknologi: MicroV,  med en enestående følsomhet selv i små kar og deteksjon av lave hastigheter. MicroV er en algoritme som helt overlegent separerer bevegelse av væske fra andre bevegelser som skaper forstyrrelser. Dette gir en helt unik dopplerfølsomhet ikke sett tidligere. Med MicroV er det mulig å endre visualiserings algoritme for å forsterke ytterligere det du ønsker å se. Esaote tilbyr 4 forskjellige lineærprober for MSK/Revmatologi;

Hovedprobe: L4-15 Mhz, – premium MSK probe. Din arbeidshest.

Spesialprobe: L8-24 Mhz – premium overfladisk MSK probe.

Spesialprobe:L3-11 Mhz – premium for dypere vaskulære fremstillinger

Spesialprobe: IH6-18 Mhz – standard hockestick for små ledd

 

EasyMode* & EasyColor*

MyLab X8 lanseres med patentert «Easymode» teknologi. Det gjør at apparatet kontrollerer mer enn 40 variable parametre ved hjelp av 3 brytere basert på en avansert algoritme. Slik kan du mye enklere enn før endre på bilde eller doppler. Vil du for eksempel ha mer eller mindre kontrast i bilde? Easymode virker både på gråtonebilde, og på power- og fargedoppler. Du trenger ikke forholde deg til parametre som; Persistance, Frekvens, Dynamic range, X-View, M-View, Enhance, Wallfactor, gain o.l.

En stor oppgradering

Mylab X8, er Esaote´s nye modell og erstatter MyLab Seven CrystalLine. Den representerer ett nytt kapittel og standard innen High-end MSK og Revmatologisk ultralyd. Du ser strukturer tydeligere enn noensinne og alt dette i et meget stilig design og med lavt støynivå. Høy «framerate» for dynamiske undersøkelser. En super sensitiv og stabil fargedoppler gir en dopplerfølsomhet man ikke finner maken til, med markedets høyeste frekvenser. Mylab X8 leveres med ny og forbedret post-prosesseringsalgoritme og sofistikert «speckle» redusjonsteknologi som gir bedre dybde og høyere kvalitet på bildefremstillingen.

Easy Follow Up

Med ny database og 2 skjermer er det super lett å sammenligne nye og gamle undersøkelser i sanntid. Du kan dele skjermen i 2 eller la de gamle bildene bli liggende på den store touch skjermen samtidig som du gjør din nye undersøkelse. Det er også mulig å kombinere undersøkelsesmodaliteter som MR, røntgen og CT.

X-View 2.0 fremhever hvert eneste piksel, fjerner støy i bildet, forsterker overganger mellom strukturer. Dette gir bedre skarphet i bildet og hjelper deg å se hver eneste detalj. M-View 3.0 styrer signalene i flere retninger og legger informasjonen til bildet. Denne utrolige effekten reduserer artefakter og støy i tillegg til å forsterke bildeklarheten. Esaote er kjent for en ekstremt følsom farge – og powerdoppler. I begge modaliteter kan man styre signalet i ønsket retning samt ønsket farge og følsomhet. Velg ønsket tilleggsmodul og du vil se mye der du tidligere ikke fikk frem informasjon.

Zero-click AutoEF: helt automatisk Ejection Fraction kalkulering uten behov for ytterligere trykk på apparatet.

I-Motion: Esaotes I-Motion teknologi sørger for det klareste bildet i den høyeste bildefrekvensen med minst mulig støy.

Apparatet leveres med stort utvalg lineære prober med frekvensene  9, 11, 15, 18, 22 og 24 Mhz.  Konvecsproben gir fantastisk bildekvalitet på dypere strukturer ned til 44cm. Stort utvalg andre prober.

 

Live streaming opp til 5 andre datamaskiner samtidig.

Hvordan har du jobbet med ultralyd frem til nå?    Jeg startet med ultralydundersøkelser høsten 2013. Da skaffet jeg mitt første apparat og begynte kursing samtidig. Ultralydundersøkelsen har blitt et naturlig tillegg i vurderingen av de fleste ekstremitetspasienter. De siste årene har jeg også brukt ultralyd som hjelpemiddel ved injeksjonsbehandling. Uten ultralyd ville jeg ikke startet injeksjonsbehandling. Hva var du usikker på når du skulle velge ultralydapparat og leverandør?   Ved første anskaffelse var jeg usikker på om jeg kom til å bruke apparatet nok til å forsvare kostnaden og skaffet er relativt rimelig apparat. Ved siste anskaffelse har jeg gått betydelig opp i prisnivå og håper at apparatet er minst like bra som konkurrentene til samme pris. Jeg vært opptatt av at apparatet skal være enkelt i bruk og gi gode bilder. Hvordan har du opplevd tilbud/hjelp/rådgiving fra Adcare gjennom prosessen?   Jeg er veldig fornøyd med at selgeren har vært tålmodig og ryddig. Jeg har hatt apparat fra Esaote de siste tre årene og kundebehandlingen har vært upåklagelig. Hvordan opplever du at ditt nye apparat bidrar til bedre pasientutredning?   Det nyeste apparatet MyLab X8, gir enda bedre bilder enn det forrige (Esaote MyLab seven), spesielt på små strukturer som perifere nerver, leddbånd og sener. Dette kan gi enda mer sikker diagnose og føre til riktigere behandling. Hva vil du si til andre som vurderer å begynne med ultralyd, eller tenker å bytte ut apparatet sitt?   Ultralyd gir et godt verktøy til å stille mer nøyaktige diagnoser. Det kreves mye kurs og øvelse for å bli dyktig, så man bør gå inn for å gjøre det skikkelig. Et godt apparat gjør det enklere å tyde bildene, så jeg ville styrt unna de rimeligste apparatene.

- Roar Busk, Spesialist i Muskel- og Skjellettfysioterapi. PFF 2006. Advanced eksamen Diagnostisk ultralydskanning av muskel og skjellett, PFF 2018

There is a universe to explore. Itś inside of us. Whether by ultrasound, magnetic resonance imaging or information technology, Esaote will never stop exploring that universe with itś hidden depths.

- Never Stop Seeing the Unseen,
 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

MyLab X8.

Lanseringsvideo av MyLab X8.

Ny doppler teknologi: MicroV.

MicroV, den nyeste dopplerteknologien fra Esaote med en enestående følsomhet selv i små kar og deteksjon av lave hastigheter. MicroV er en algoritme som helt overlegent separerer bevegelse av væske fra andre bevegelser som skaper forstyrrelser. Dette gir en helt unik dopplerfølsomhet ikke sett tidligere. Med MicroV er det mulig å endre visualiserings algoritme for å forsterke ytterligere det du ønsker å se.

Ny hardware og software.

Ny moderne arkitektur med Quadcore DSP, IntelCore i7 3.4 GHZ prosessor og Solid State(SSD) disk, sørger for arbeidsflyt, framerate og bildebehandling i verdensklasse. Basert på Windows 10 for høy sikkerhet og oppgraderingsvennlighet. MyLab X8 starter på 15 sekunder, har standby funksjon og leveres med batteri. Slik kan du problemfritt flytte den fra rom til rom. Ultralavt lydnivå på 41Db.

Klarhet.

Esaote forstår at klare bilder er viktig for deg. Nye «non-composit» single crystal prober leverer ekstrem klarhet. «X-View og M-View 2.0,» bidrar til at MyLab X8, gir de aller klareste bildene, de beste fargene og den aller beste kontrasten som du kan forvente fra ultralyd.

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L4-15

  L4-15 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 15-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Svært ergonomisk probe, og lett å manøvrere. Fotavtrykk 55mm.
 • L8-24

  L8-24 er en premium lineærprobe med frekvensområde 24-8 MHz En høyfrekvent probe for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 44mm. Max dybde: 102mm. Gir meget god fremstilling i overflaten. CFM frekvenser er 6,3MHz, 7.1 Mhz,  8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7Mhz. Field of View: 4-36 grader.
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • IH6-18

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-6Mhz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet muligjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. CFM frekvenser er 8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm
 • C 1-8

  C1-8 er vår nyeste premium konveksprobe Single crystal, med frekvensområde 8-1 Mhz. Den ultimate abdominale proben som veldig gode bilder på strukturer ned til 44cm. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  CFM frekvenser er 1,9MHz, 2,3MHz, 2,8MHz, 2.9  og 3,1MHz. Fotavtrykk 65mm. Kurvet 7-105 grader
 • SP2430

  SP2430 4-14Mhz phased array probe for hjerteskanning og transkraniale skanninger.
 • SE3133

  SE3133 er en transvaginalprobe med frekevnsområde 9-3 Mhz for OB/GYN undersøkelser.
 • SB2C41

  SB2C41 er en 4D volumprobe med frekvensområde 8-1Mhz.  Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder. Veldig god probe ved "babyface" CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz

Tilvalg lisenser

 • Fra ultralyd til pasientjournal QR

  Alle våre ultralydapparatet kan med journal lisens kople ultralydapparatet sømløst til journalen. Dette kan gjøres trådløst eller kablet, med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og lagre bilder på riktig pasient på serveren. Adcare har samarbeidet med bl.a. Aspit(Physica) slik at denne integreringen er kvalitetssikret. Tilpasset for QR lesing.
 • ElaXto

  ElaXto (strain) lisens gir deg mulighet til å evaluere stivheten i et valgt område i real-time. Esaote har vært en pioner og stått fremst innenfor dette feltet i mange år. Dette benyttes innenfor mange områder som MSK, Bryster og Tyridea, Lever, Urologi(prostata) og gynekologi.
 • ElaXto advanced

  Advanced ElaXto et tilvalg til ElaXto lisensen
 • Needle Enhancement

  Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.
 • Xstrain 4D

  Xstrain4D er et innovativt verktøy for den mekaniske vurderingen av hjertets vegg-bevegelse. Det kan derfor gi kvantitative informasjon som kan benyttes i tillegg til ordinære undersøkelser og bli brukt til å overvåke pasienter for å identifisere tidlige endringer som feks: EDV, ESV, SV og EF.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • High end ultralydapparat. Høy bildekvalitet
 • X-View & M-View 2.0
 • X-Flow doppler
 • Easy Follow-up
 • Easy Mode for bildeoptimalisering
 • Quadcore DSP, IntelCore i7 3.4 Ghz
 • Farge og Powerdoppler

Ergonomi

 • 21,5" vridbar Monitor
 • 1 stk HDMI
 • Låsbare hjul
 • 4 stk USB kontakter

Annet

 • e-Streaming
 • Batteri for skanning inntil 2 timer
 • Strain elastografii

Relaterte produkter.

Kan vi hjelpe deg med noe?

Ultralydkurs.

Webinar – Lær mer om MSK Skulder 17 Juli kl. 14.45

17.07.2020

Lær mer om Esaote ultralyd og våre MSK maskiner. Webinaret omhandler spesifikt vår nye «MicroV»-teknologi for enestående sentivitet for visualisering av vaskulariseringer.

MSK ADVANCED Modul 9 – Hofte. 23-24 oktober 2020

23.10.2020

Velkommen til modul 9 i Advanced rekken innen MSK ultralyd.

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA) har innledet et samarbeid hvor de tilbyr muskel- og skjelett ultralydkurs til helsepersonell i Norge.

MSK BASIC Modul 3 – Hofte/lyske, rygg og mage. 6-7 november 2020

6.11.2020

Velkommen til modul 3  basic rekken innen MSK ultralyd.

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA) har innledet et samarbeid hvor de tilbyr muskel- og skjelett ultralydkurs til helsepersonell i Norge.

Se flere ulralydkurs