Esaote MyLab X8VET

 • Dedikert VET programvare og prober
 • High-end 24" monitor med Opti-Light.
 • Superrask oppstart på 15 sekunder
 • Supersensitiv Doppler og Micro-V teknologi
 • Uovertruffen bildekvalitet på mikrokonveks og hjerteprober
 • Tilnærmet lydløs og mulighet for batteridrift

Leasing fra 7250,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

Veterinær

Esaote X8VET, leveres med komplett oppsett for veterinær ultralyd. Arkiv kan lagre dyrets og eiers navn.  Apparatet leveres med veterinære forhåndsinstillinger og grafikk. Programvare for ultralyd av lever, hjerte, milt, nyrer, vesica, uterus/drektighet, pancreas, binyrer, ventrikkel, tarm, lymfeknuter, prostata mv. Lisenser for cardio, elastografi, kontrastundersøkelser kan legges til og leveres med apparatet.

Produktbeskrivelse Esaote MyLab X8VET ultralydapparat.

Mylab™X8 er Esaote´s nyeste modell. Dette er en kraftig videreutvikling og erstatter for MyLab Seven Crystal Line. Den representerer et nytt kapittel og standard innen veterinær ultralyd. MyLab™X8 inneholder er rekke nye og innovative teknologier og er designet for at dine undersøkelser skal bli bedre, raskere og ikke minst enklere å utføre. Med ny software oppnår du bedre resultater med ett svært intuitivt brukergrensesnitt kombinert med avanserte kliniske verktøy som er skreddersydd for dine behov. MyLab™ X8 setter en ny standard for høy ytelse, bilde og tilbyr en forbedret samt enklere ultralydopplevelse. Leveres med stor 24″ monitor med «Opti-Light»

Avanserte integrerte teknologier

MyLab ™ X8-plattformen integrerer de nyeste teknologiene og leverer en «high-end» bildekvalitet og ny software for den beste arbeidsflyten og effektiviteten. Stor high-end skjerm på 24″ med Opti-Light gir deg god oversikt og forbedrer detaljene også i fullskjermmodus. Opptil 5 prober kan være tilkoblet samtidig for de mest krevende kliniske miljøer. Berøringsskjermen gir deg unik mulighet til å se på bilder av samme pasient fra forskjellige undersøkelser samtidig som du liveskanner på hovedskjermen for best mulig sammenligning av tidligere undersøkelser. Dette gir deg kompromissløs brukervennlighet samtidig som den øker den diagnostiske verdien av å sammenligne tidligere undersøkelser.

 

Rask oppstartstid og raske undersøkelser

Rask starttid, gjør det til en drøm å ha apparatet i klinikken. Automatiserte funksjoner forenkler komplekse prosedyrer i forskjellige applikasjoner. “One touch” -optimalisering gjennom intelligente sanntidsalgoritmer bidrar til raske undersøkelser. MyLab™ X8 har mulighet for internt batteri, slik at du kan flytte på apparatet uten å måtte skur det av.

Nye prober

Nye prober fra Esaote med patentert design. De er produsert i composite materiale med ny multi-layer teknologi. De gir fantastisk høyoppløselige bilder og økt doppler sensitivitet for hjerteundersøkelser, MSK og generell abdomen.  Probene leveres med ny doppler teknologi: MicroV, som gir en enestående følsomhet selv i små kar og ved deteksjon av lavere hastigheter. MicroV har en algoritme som helt overlegent separerer bevegelse av væske fra andre bevegelser som skaper forstyrrelser. Med MicroV er det mulig å endre visualiserings algoritme for å forsterke ytterligere det du ønsker å se.

 

Esaote tilbyr en rekke nye prober, men disse er de mest brukte innen veterinær ultralyd;

Hovedprobe: mC 3-11 Mhz –  Premium microkonvecs probe. (For vanlige case i smådyrpraksis)

Hjerteprobe: P2 5-13 Mhz –  Premium hjerteprobe for dyr 0,5 – 3 kg

Hjerteprobe: P 2-9 Mhz –  Premium hjerteprobe for større dyr

Konvecsprobe: C2-9 Mhz-  Premium konvecsprobe for større dyr og hunder

Konvecsprobe: C1-8 Mhz-  Premium konvecsprobe for store dyr og hunder

Lineærprobe: L4-15 Mhz –  Premium MSK probe.

Lineærprobe: L8-24 Mhz –  Premium høyfrekvent MSK probe.

EasyMode* & EasyColor*

MyLab X8 lanseres med patentert «Easymode» teknologi. Det gjør at apparatet kontrollerer mer enn 40 variable parametre ved hjelp av 3 brytere basert på en avansert algoritme. Slik at du kan mye enklere enn før kan endre på bilde eller doppler. Easymode virker både på gråtonebilde, og på power- og fargedoppler. Du trenger ikke lengere å forholde deg til parametre som; Persistance, Frekvens, Dynamic range, X-View, M-View, Enhance, Wallfactor, gain o.l.

En stor oppgradering

Mylab X8, er Esaote´s nyeste modell og erstatter MyLab Seven CrystalLine. Den representerer ett nytt kapittel og standard innen High-end veterinær ultralyd. Du ser strukturer tydeligere enn noensinne og alt dette i et meget stilig design og et ektremt lavt støynivå. Høy «framerate» for dynamiske undersøkelser. En super sensitiv og stabil fargedoppler gir en dopplerfølsomhet man ikke finner maken til, kombinert med markedets høyeste frekvenser. Mylab X8 leveres med ny og forbedret post-prosesseringsalgoritme og sofistikert «speckle» redusjonsteknologi som gir bedre dybde og høyere kvalitet på bildeframstillingen.

Easy Follow Up

Med ny database og 2 skjermer er det super enkelt å sammenligne nye og gamle undersøkelser i sanntid. Du kan dele skjermen i 2 eller la de gamle bildene bli liggende på den store touch skjermen samtidig som du gjør dine nye undersøkelser. Det er også mulig å kombinere undersøkelsesmodaliteter som MR, røntgen og CT.

X-View 2.0 fremhever hver eneste piksel, fjerner støy i bildet og forsterker overganger mellom strukturer. Dette gir en utrolig skarphet i bildet og hjelper deg å se hver eneste detalj. M-View 3.0 styrer signalene i flere retninger og legger informasjonen til bildet. Denne utrolige effekten reduserer artefakter og støy i tillegg til å forsterke bildeklarheten. Esaote er kjent for en ekstremt følsom farge – og powerdoppler og leveres nå i tillegg med MicroV. Alle modaliteter kan man styre signalet i ønsket retning, farge og følsomhet. Velg ønsket modul og du vil se mye der du tidligere ikke fikk frem dopplerinformasjon.

Zero-click AutoEF: helt automatisk Ejection Fraction kalkulering uten behov for ytterligere trykk på apparatet.

I-Motion: Esaotes I-Motion teknologi sørger for det klareste bildet med den høyeste bildefrekvensen kombinert med minst mulig støy.

 

Live streaming opp til 5 andre datamaskiner samtidig.

There is a universe to explore. Itś inside of us. Whether by ultrasound, magnetic resonance imaging or information technology, Esaote will never stop exploring that universe with itś hidden depths.

- Never Stop Seeing the Unseen,
 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

MyLab X8VET. Designet for å være unik..

Garanterer et veldig høyt nivå på bildekvalitet i alle veterinære applikasjoner. Dedikert vet. programvare og nye prober gir deg mulighet for nøyaktig diagnose raskere enn før.

Ny doppler teknologi: MicroV.

MicroV, den nyeste dopplerteknologien fra Esaote med en enestående følsomhet selv i små kar og deteksjon av lave hastigheter. MicroV er en algoritme som helt overlegent separerer bevegelse av væske fra andre bevegelser som skaper forstyrrelser. Dette gir en helt unik dopplerfølsomhet ikke sett tidligere. Med MicroV er det mulig å endre visualiserings algoritme for å forsterke ytterligere det du ønsker å se.

Ny hardware og software.

Ny moderne arkitektur med Quadcore DSP, IntelCore i7 3.4 GHZ prosessor og Solid State Drive (SSD), sørger for god arbeidsflyt, høy framerate og bildebehandling i verdensklasse. Basert på Windows 10 for høy sikkerhet og oppgraderingsvennlighet. MyLab X8 starter på 15 sekunder, har standby funksjon og kan leveres med batteri. Slik kan du problemfritt kan flytte den fra rom til rom. Ultralavt lydnivå på 41Db.

Klarhet.

Esaote forstår at klare bilder er viktig for deg. Nye «non-composit» single crystal prober leverer ekstrem klarhet. «X-View og M-View 2.0,» bidrar til at MyLab X8, gir de aller klareste bildene, de beste fargene og den aller beste kontrasten som du kan forvente fra ultralyd.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • mC 3-11 appleprobe

  mC 3-11 er vår Mikrokonvecsprobe fra Esaote for katter/hunder. Frekvensområde fra 3 - 11 Mhz.  Dybde opp til 24cm. Field of View 90 grader. Mikrokonveks probe for abdominale og OB/GYN undersøkelser. Premium oppløsning og god ergonomi.
 • P2 5-13 VET

  P2, 5-13 Mhz er en premium phased array probe for hjerteskanning av mindre dyr 0.5 - 3 kg. Field of View 14-87 grader. Fotavtrykk 30*24mm. Doppler frekvens fra 4.2-71 Mhz. Fra Esaote.
 • P 2-9 VET

  P2, 2-9 Mhz er en premium phased array probe for hjerteskanning av dyr. Fra Esaote.
 • L4-15 VET

  L4-15 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 15-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Proben er svært ergonomisk utformet og balansen i proben gjør at den sitter perfekt i hånden. Dette gir deg en veldig god stabilitet under dynamisk undersøkelse samt under statisk undersøkelse. Fotavtrykk 55mm.
 • C 1-8

  C1-8 er vår nyeste premium konveksprobe basert på Single Crystal teknologi. Proben har frekvensområde 8-1MHz. Den ultimate abdominale proben som gir veldig gode bilder på strukturer ned til 44cm. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  Power- og fargedoppler med frekvenser på 1,9, 2,3, 2,8, 2.9 og 3,1MHz. Fotavtrykk 65mm. Field of View 7-105 grader.
 • C 2-9

  C2-9 er vår nyeste premium konveksprobe. Proben har frekvensområde 9-2MHz. Den ultimate abdominale proben som gir veldig gode bilder på strukturer ned til 44cm. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  Field of View 7-105 grader.  Power- og fargedoppler med frekvenser på 1,9, 2,3, 2,8, 2.9 og 3,1MHz. Fotavtrykk 40mm. Field of View 7-105 grader.
 • L8-24

  L8-24 er en premium høyfrekvent lineærprobe med frekvensområde 24-8MHz. Dette er proben for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 44 mm. Max dybde: 102mm. Proben gir ekstremt detaljerte fremstillinger av mikroskopiske strukturer i overflaten. Power- og fargedoppler med frekvenser på 6,3, 7,1, 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz. Field of View: 4-36 grader.

Tilvalg lisenser

 • Fra ultralyd til pasientjournal QR

  Alle våre ultralydapparatet kan med journal lisens kople ultralydapparatet sømløst til journalen. Dette kan gjøres trådløst eller kablet, med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og lagre bilder på riktig pasient på serveren. Adcare har samarbeidet med bl.a. Aspit(Physica) slik at denne integreringen er kvalitetssikret. Tilpasset for QR lesing.
 • Kardiolisens

  Kardiolisens for hjerteundersøkelser. Inkluderer CMM, TVM og Auto EF funksjonalitet. Inkluderer også "easycolor", som er Esaote patenterte algoritme for bilde optimalisering av live doppler bilder. Komplett Kardio programpakke.  
 • ElaXto

  ElaXto (strain) lisens gir deg mulighet til å evaluere stivheten i et valgt område i real-time. Esaote har vært en pioner og stått fremst innenfor dette feltet i mange år. Dette benyttes innenfor mange områder som MSK, Bryster og Tyridea, Lever, Urologi(prostata) og gynekologi.
 • ElaXto advanced

  Advanced ElaXto et tilvalg til ElaXto lisensen
 • Needle Enhancement

  Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.
 • Xstrain 4D

  Xstrain4D er et innovativt verktøy for den mekaniske vurderingen av hjertets vegg-bevegelse. Det kan derfor gi kvantitative informasjon som kan benyttes i tillegg til ordinære undersøkelser og bli brukt til å overvåke pasienter for å identifisere tidlige endringer som feks: EDV, ESV, SV og EF.
 • eStreaming

  Med denne lisensen kan du streame ditt ultralydbilde på opp til 5 andre enheter som er tilkoblet internet. Om du trenger hjelp til å vurdere bildene kan du med denne lisensen i realtime få andre spesialister, legevakt eller sykehus til å vurdere dine projeksjoner.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • High end ultralydapparat. Høy bildekvalitet
 • X-View & M-View 2.0
 • X-Flow doppler
 • Easy Follow-up
 • Easy Mode for bildeoptimalisering
 • Quadcore DSP, IntelCore i7 3.4 Ghz
 • Farge og Powerdoppler

Ergonomi

 • 24" vridbar Monitor med Opti-Light
 • 1 stk HDMI
 • Låsbare hjul
 • 4 stk USB kontakter

Annet

 • e-Streaming
 • Batteri for skanning inntil 2 timer
 • Strain elastografii

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Workshop: Ultralyd i allmennpraksis – Onsdag 5. juni 2024

5.06.2024

Workshop.

Vi inviterer leger i allmennpraksis, som vil lære mer om takstgivende ultralyd til workshop.

Tema: Takstgivende ultralydundersøkelser

5. juni kl 17.30-20.00

Behandling av gynekologiske indikasjoner med PRP – 22 mai kl. 13:00-16:00

22.05.2024

 Lichen, kombinasjonsbehandling Regenerativ medisin og Co2 laser

Kurset tar sikte på å adressere bruken av Regenerativ medisin og PRP i kombinasjon med C02 laser for behandling av Lichen.  Indikasjoner, utfordringer, best practice og presentasjon av kasuistikk.

Ultralydkurs nybegynnere – 23. oktober 08:00 – 25. oktober 14:30

23.10.2023

Ultralydkurs Nybegynnere.

Klinisk emnekurs i klinisk ultralyd i allmennpraksis (point of care)

Tema: Ultralyd

23-25 oktober oktober

Se flere ulralydkurs