Premium brukeropplevelse og høy bildekvalitet

 • 4 timers skannetid på batteri
 • Auto oppstart på få sekunder
 • Ultraportabel og ultramobil. Lett å flytte.
 • ZONE Sonography® Technology ZST+
 • Markedets laveste lydnivå 26db

Leasing fra 6700,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

Produktbeskrivelse Mindray Resona i9.

Nytt ultralydapparat fra Mindray som leverer premium brukeropplevelse og høy bildekvalitet.

Resona I9 gir en helt ny opplevelse drevet frem av mange innovasjoner. Med Mindrays revolusjonerende ZONE Sonography® Technology+ (ZST+), har Resona I9 avanserte egenskaper som gir en harmonisk balanse mellom bildeoppløsning og vevets strukturer. Med omfattende bruk av kunstig intelligens (AI) teknologi, forbedrer i9 reproduserbarheten, optimerer produktiviteten og øker kvaliteten for sluttbrukere.

 

 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Smart Thyroid med i9.

Smart Thyroid på Resona I9 er et automatisk verktøy som hjelper klinikere å gjøre bedre undersøkelser. Finn ut hvordan du opererer gjennom denne demonstrasjonsvideoen.

Smartbreast med i9.

Finn ut hvordan Smart Breast på Resona I9 bidrar til nøyaktige og tidsriktige svar samt enestående effektivitet gjennom denne demonstrasjonsvideoen

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L14-3Ws

  L14-3Ws er en premium lineærprobe fra Mindray med frekvensområde fra 14 - 3 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer. Her får du premium bildekvalitet med noe bredere fotavtrykk på 50mm. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med ZST teknologi som gir uovertruffen bildekvalitet. Proben er svært ergonomisk utformet og balansen i proben gjør at den sitter perfekt i hånden.
 • SC6-1s Single Crystal Konvecs

  SC6-1s er den nyeste single crystal konveksproben fra Mindray med frekvensområde 6-1,2 MHz. SC6-1 har et bredere frekvensområde kombinert med single crystal teknologi. Single crystal teknologi øker probens evne til å penetrere vev kombinert med høyere frekvens gjør at du får sylskarpe bilder. Dette er den ultimate abdominale proben som gir enda bedre bilder på strukturer ned til 40 cm. SC6-1 har økt field of view til 74 grader som gir deg bedre oversikt. CFM frekvenser fra 2,2 - 3,3 MHz.
 • L20-5s

  L20-5s er en premium høyfrekvent lineærprobe med Combowave teknologi. Frekvensområde 23-6MHz. Dette er proben for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 28,5 mm. Proben gir ekstremt detaljerte fremstillinger av mikroskopiske strukturer i overflaten. Power- og fargedoppler med frekvenser på 6,3, 7,1, 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz.
 • SP5-1n

  SP5-1 er en 5 - 1 Mhz phased array probe for hjerteskanning og transkraniale skanninger. Synsfelt: 90 grader. Singlecrystal probe som gir mer balansert bildelysstyrke og forbedret visualisering av myokardvevslag.
 • L9-3s

  L9-3s er en lineærprobe med frekvensområde fra 9-2.5 MHz En fantastisk hybridprobe som kan benyttes på noe dypere strukturer og en spesialprobe for vaskulær applikasjoner. Her får du utmerket bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Ekstremt god og sensitiv fargedoppler med frekvenser på 4,2MHz, 5,0MHz, 6,3MHz og 7,1MHz.  Fotavtrykk 43mm

Spesifikasjoner

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Kompetansehevingskurs PRP/Hyaluronsyre. 22 November 2022, kl. 17:00-19:00

22.11.2022

PRP kurs.

Kurset tar sikte på å adressere bruken av PRP/Hyaluronsyre innen MSK. Indikasjoner, utfordringer, best practice og presentasjon av kasuistikk.

Ultralyd Advanced – Hofte. 25-26 november 2022

25.11.2022

Ultralyd Advanced – Hofte

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA) har innledet et samarbeid hvor vi tilbyr muskel- og skjelett ultralydkurs til helsepersonell i privat praksis.

MSK BASIC Modul 2 – Skulder, albue og hånd. 11-12 november 2022

11.11.2022

Kursprogram Modul 2 – Skulder, albue og hånd

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA) har innledet et samarbeid hvor de tilbyr muskel- og skjelett ultralydkurs til helsepersonell i privat praksis.

Se flere ulralydkurs