Esaote MyLab X90

 • Ny 25-4 Mhz multifrekvent Lineærprobe med X-Crystal teknologi
 • Ny revolusjonerende hockey probe med frekvens 25-6Mhz
 • Oppstartstid på 15 sekunder
 • Supersentiv Doppler og Micro-V
 • Touchskjerm på 15,6"
 • Fremragende ny Barco e-LED 24 Monitor

Leasing fra 12100,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

MSK/Rauma

MyLab X9o i spesialtilpasset versjon for MSK og revmatologi. Software er satt opp med spesialiserte presets for formålet. Ny 25 Mhz lineærprobe gir uovertruffen bilde-og dopplerkvalitet i overflaten.

Produktbeskrivelse Esaote MyLab X90.

MyLab X90 er Esaote´s nye premiummodell og kommer i 2 spesialversjoner: MSK/Rauma og Brystdiagnostikk. Ultralydapparatet representerer et helt nytt kapittel og standard innen premium ultralyd.

Du ser strukturer tydeligere og mer detaljert enn tidligere. Ultrahøy «framerate» for dynamiske undersøkelser. En super sensitiv og stabil fargedoppler gir en dopplersensitivitet man ikke finner maken til, kombinert med markedets høyeste frekvenser på 25 Mhz.  Den nye lineærproben med 4-25Mhz oppløsning, vil bli din nye favoritt. Gir fremragende og markedsledende bildekvalitet på helt overfladiske skanninger, samtidig med premium bildekvalitet ned til 2.5-3.0 cm. Dette er helt enestående for MyLab X90.

 

MyLab X90 byr på et moderne Italiensk design med et meget lavt støynivå. Lynrask oppstart på 15 sekunder fra standby er uten sidestykke for en premium ultralydapparat. Ny og forbedret post-prosesseringsalgoritme og sofistikert «speckle» reduksjonsteknologi som sammen med apparatets nye «motor»; «Ultra-engine», gir bedre dybde og høyere kvalitet på bildeframstillingen.

 

Ny bildeoptimaliseringsteknologi; X-View 5.0,  fremhever hver eneste piksel, fjerner støy i bildet og forsterker overganger mellom strukturer. Dette gir en utrolig skarphet i bildet og hjelper deg å se hver eneste detalj. M-View 5.0 styrer signalene i flere retninger og legger informasjonen til bildet. Denne utrolige effekten reduserer artefakter og støy i tillegg til å forsterke bildeklarheten. Esaote er kjent for en ekstremt følsom farge – og powerdoppler og leveres nå i tillegg med MicroV. Alle modaliteter kan man styre signalet i ønsket retning, farge og følsomhet. Velg ønsket modul og du vil se mye der du tidligere ikke fikk frem dopplerinformasjon.

 

Zero-click AutoEF: helt automatisk Ejection Fraction kalkulering uten behov for ytterligere trykk på apparatet. I-Motion: Esaotes I-Motion teknologi sørger for det klareste bildet med den høyeste bildefrekvensen med minst mulig støy.

 

Apparatet leveres med et stort utvalg av lineære prober med frekvensene 9, 11, 15, 18, 24 og ny 25 MHz.  Konveksproben gir fantastisk bildekvalitet på dypere strukturer ned til 44cm. Stort utvalg andre type prober er tilgjengelig.

 

 

Det første premium ultralydapparat med superrask oppstart.

 

 

 

Med Esaotes MyLab 9eXP kan jeg fremstille bilder med en klarhet jeg ikke tidligere har sett maken til. Probeutvalget er skreddersydd for svært god fremstilling av vev både dypt og overfladisk og Dopplerfunksjonen er uovertruffen. I tillegg har Esaote utviklet ny, enklere og raskere funksjonalitet som gir en opplevelse av en helt ny teknologisk generasjon innen ultralydscanning.

- Eirik Rist Hauger, Manuellterapeut,
 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Ny doppler teknologi: MicroV.

MicroV, den nyeste dopplerteknologien fra Esaote med en enestående følsomhet selv i små kar og deteksjon av lave hastigheter. MicroV har en algoritme som helt overlegent separerer bevegelse av væske fra andre bevegelser som skaper forstyrrelser. Dette gir en helt unik dopplerfølsomhet ikke sett tidligere. Med MicroV er det mulig å endre visualiserings algoritmen for å ytterligere forsterke det du ønsker å se.

Klarhet.

Esaote forstår at klare bilder er viktig for deg. Nye «non-composit» single crystal prober leverer ekstrem klarhet. Kombinert med AI, «Ultra-engine» og «X-View + M-View 5.0,» bidrar til at MyLab X90 gir de aller klareste bildene, de beste fargene og den aller beste kontrasten som du kan forvente fra ultralyd.

Easymode.

MyLab X90 levers standard med patentert «Easymode» teknologi. Dette gjør at apparatet kontrollerer mer enn 50 variable parametere ved hjelp av 3 brytere basert på avansert algoritme. Slik at du mye enklere enn før kan endre på bilde eller doppler. Vil du for eksempel ha mer eller mindre kontrast i bilde? Easymode hjelper deg så du ikke lengere trenger å forholde deg til parametre som; Persistance, Frekvens, Dynamic range, X-View, M-View, Enhance, Wallfactor, gain o.l.

Ny teknologi.

Ny moderne arkitektur med Quadcore DSP, IntelCore i9 3.9 GHZ prosessor og Solid State Drive (SSD), sørger effektiv arbeidsflyt, høy framerate hastighet samt bildebehandling i verdensklasse. Operativsystemet er basert på Windows 10 for høy sikkerhet, brukervennlighet og oppgraderingsvennlighet. MyLab X9 starter på 15 sekunder, har standby funksjon og kan leveres med batteri. Slik kan du problemfritt flytte den fra rom til rom. Ultralavt lydnivå på kun 41Db.

Skannebiblotek.

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • LMX4-25

  LMX 4-25 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 25-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer ned til 2.5-3cm, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 5,6Mhz, 6.3,  7,1Mhz,  8.3Mhz,  10Mhz,  12,5Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Proben er svært ergonomisk utformet og balansen i proben gjør at den sitter perfekt i hånden. Dette gir deg en veldig god stabilitet under dynamisk undersøkelse samt under statisk undersøkelse. Fotavtrykk 46mm.
 • IHX6-25

  Ny revolusjonerende hockeystick probe med frekvensområde fra 25-6MHz. Proben gir ekstremt godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet på proben muliggjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. Power- og fargedoppler. Fotavtrykk 27mm.  Max dybde 102mm
 • L4-15

  L4-15 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 15-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Proben er svært ergonomisk utformet og balansen i proben gjør at den sitter perfekt i hånden. Dette gir deg en veldig god stabilitet under dynamisk undersøkelse samt under statisk undersøkelse. Fotavtrykk 55mm.
 • SL3116

  SL3116 er en lineærprobe med frekvensområde 25-10 MHz.  En høyfrekvent probe for deg som trenger de aller høyeste frekvensene. Smalt fotavtrykk på 22mm,  Gir meget god fremstilling i overflaten og leveres med en supersensitiv Doppler. CFM frekvenser er 10,0MHz, 12,5MHz og 20 Mhz.
 • C 1-8

  C1-8 er vår nyeste premium konveksprobe basert på Single Crystal teknologi. Proben har frekvensområde 8-1MHz. Den ultimate abdominale proben som gir veldig gode bilder på strukturer ned til 44cm. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  Power- og fargedoppler med frekvenser på 1,9, 2,3, 2,8, 2.9 og 3,1MHz. Fotavtrykk 65mm. Field of View 7-105 grader.
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • SP2430

  SP2430 4-14Mhz phased array probe for hjerteskanning og transkraniale skanninger.
 • L8-24

  L8-24 er en premium høyfrekvent lineærprobe med frekvensområde 24-8MHz. Dette er proben for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 44 mm. Max dybde: 102mm. Proben gir ekstremt detaljerte fremstillinger av mikroskopiske strukturer i overflaten. Power- og fargedoppler med frekvenser på 6,3, 7,1, 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz. Field of View: 4-36 grader.
 • SE3133

  SE3133 er en transvaginalprobe med frekevnsområde 9-3 Mhz for OB/GYN undersøkelser.
 • SB2C41

  SB2C41 er en 3D/4D volumprobe med frekvensområde 8-1MHz.  Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder. Veldig god probe til "babyface» fremstillinger. Power- og fargedoppler med frekvenser på 1,6, 2,2, 2,8 og 3,3MHz

Tilvalg lisenser

 • Fra ultralyd til pasientjournal QR

  Alle våre ultralydapparatet kan med journal lisens kople ultralydapparatet sømløst til journalen. Dette kan gjøres trådløst eller kablet, med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og lagre bilder på riktig pasient på serveren. Adcare har samarbeidet med bl.a. Aspit(Physica) slik at denne integreringen er kvalitetssikret. Tilpasset for QR lesing.
 • ElaXto

  ElaXto (strain) lisens gir deg mulighet til å evaluere stivheten i et valgt område i real-time. Esaote har vært en pioner og stått fremst innenfor dette feltet i mange år. Dette benyttes innenfor mange områder som MSK, Bryster og Tyridea, Lever, Urologi(prostata) og gynekologi.
 • ElaXto advanced

  Advanced ElaXto et tilvalg til ElaXto lisensen
 • Needle Enhancement

  Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.
 • Xstrain 4D

  Xstrain4D er et innovativt verktøy for den mekaniske vurderingen av hjertets vegg-bevegelse. Det kan derfor gi kvantitative informasjon som kan benyttes i tillegg til ordinære undersøkelser og bli brukt til å overvåke pasienter for å identifisere tidlige endringer som feks: EDV, ESV, SV og EF.
 • eStreaming

  Med denne lisensen kan du streame ditt ultralydbilde på opp til 5 andre enheter som er tilkoblet internet. Om du trenger hjelp til å vurdere bildene kan du med denne lisensen i realtime få andre spesialister, legevakt eller sykehus til å vurdere dine projeksjoner.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • Premium ultralydapparat.Ultrahøy bildekvalitet
 • X-View & M-View 5.0
 • Micro-V
 • Farge og Powerdoppler
 • Easy Mode
 • Quadcore DSP, IntelCore i9 3.9 GH

Ergonomi

 • 24" vridbar Barco e-LED Monitor
 • 2 stk HDMI kontakter
 • Låsbare hjul
 • 4 stk USB kontakter

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Workshop: Ultralyd i allmennpraksis – Onsdag 5. juni 2024

5.06.2024

Workshop.

Vi inviterer leger i allmennpraksis, som vil lære mer om takstgivende ultralyd til workshop.

Tema: Takstgivende ultralydundersøkelser

5. juni kl 17.30-20.00

Behandling av gynekologiske indikasjoner med PRP – 22 mai kl. 13:00-16:00

22.05.2024

 Lichen, kombinasjonsbehandling Regenerativ medisin og Co2 laser

Kurset tar sikte på å adressere bruken av Regenerativ medisin og PRP i kombinasjon med C02 laser for behandling av Lichen.  Indikasjoner, utfordringer, best practice og presentasjon av kasuistikk.

Ultralydkurs nybegynnere – 23. oktober 08:00 – 25. oktober 14:30

23.10.2023

Ultralydkurs Nybegynnere.

Klinisk emnekurs i klinisk ultralyd i allmennpraksis (point of care)

Tema: Ultralyd

23-25 oktober oktober

Se flere ulralydkurs