Dedikert MR for MSK diagnostikk

 • Ultrahøy bildekvalitet på MSK strukturer
 • Ekstremt plasseffektiv. 9,5 kvm rom
 • MR av kne, fot, ankel, håndledd, hånd og albue
 • En brøkdel av prisen til konvensjonell MR apparatur
 • 3 undersøkelser i timen

Bekreft og bestill

Leasing

39900,- / mnd ekskl mva

Forsikring

Apparatet er forsikret vederlagsfritt i en måned. Forsikringen dekker brann, tyveri og eventuelle skader. Etter en måned kan du tegne egen forsikring eller fortsette gjennom vår forsikringspartner. Apparatet må være forsikret i hele leasingperioden.

Levering

Leveringstid: 2-3 dager

Produktbeskrivelse Esaote O-Scan Premium eXP.

O-scan: Bryter med det tradisjonelle

O-scan er designet for deg som har mange pasienter som trenger MSK utredning, enten det er på en radiologisk avdeling, ortopedisk klinikk, privat legesenter, manuellterapi, fysioterapi eller kiropraktorklinikk. Den kan enkelt anvendes sidestilt med en fullkropp MR skanner innenfor radiologi, noe som bedrer din arbeidsflyt og sørger for en optimal brukeropplevelse for pasienten.

I et dedikert MSK klinikk, kan den bidra til at pasientene får raskere tilgang til MR uten at pasienten må sendes videre. Dette vil være fordelaktig for pasient og behandler, både tidsmessig og økonomisk.

O-scan: Konstruert for ytelse, utformet for komfort

Ekstremitets-MR som gir ekstremt høy bildekvalitet og raske undersøkelser til brøkdelen av prisen sammenlignet med vanlige MR apparater. Dedikert MR for muskel-og skjelett utredning.

O-scan er den ideelle løsningen for MR på ekstremiteter. O-scan tilbyr et komplett utvalg av høykvalitets kapasiteter for bildebehandling for ekstremiteter, samtidig som den gir en optimal pasientopplevelse, takket være sin unike ergonomi og åpne design. Den møter alle dagens pasient og brukerkrav: pasient komfort, kvalitet, økonomisk, tidseffektiv og er enkel å bruke.

O-scan: Imponerende bildekvalitet

O-scan tar vare på Esaote’s tradisjon for utmerket bildekvalitet, gjennomstrømning av bilder og brukervennlighet. O-scan er et høyytelsessystem med de nyeste MR-teknologiene for avanserte applikasjoner som MAR (metal artifact reduction) og en høyoppløselige 3D-oppnåelse.

O-scan: Komfort

O-scan har en meget kompakt magnet samt en komfortabel pasientstol og dekker alle leddene på ekstremiteter som kne, legg, ankel, fot, hånd, håndledd, underarm og albue.

Det gir maksimal pasientkomfort, klaustrofobi er ikke et problem siden den er åpen og man trenger kun en vanlig stikkontakt for å bruke den. 

 

 

“As a result, image quality on the Esaote MRI systems is now exceptional, thus substantially narrowing the gap between low-field and more costly high-field MRI systems.”

- Radiolog Richard Rolfes, Klinikkleder Ohio State University,

Dokumenter

 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Dynamiske MR bilder.

Esaote Dynamic MR kan avsløre okkulte impingements som er vanskelige eller umulige å se med standard, statisk MR. En funksjonell vurdering gir et ekstra verktøy for å forbedre behandlingen, spesielt hos pasienter som er aktive innenfor trening.

O-Scan Video.

Selv om det er lite i størrelse, er O-scan stor i ytelse. O-scan inneholder all teknologi og diverse applikasjoner som du forventer fra et stort MR-system som Steady State sekvenser, høyoppløselig 3D-isotropisk bildebehandling, korte scan-tider og sist, men ikke minst, gir en veldig god pasientopplevelse. De ekstremt lave driftskostnadene gjør O-scan til et ideelt system for mindre klinikker.

O-Scan: Teknologi som virker for deg.

O-scan kan skryte av følgende systemfunksjoner og funksjoner: Vedlikeholdsfri, åpen permanentmagnet 0,31 Tesla feltstyrke Ergonomisk design for å maksimere pasientens komfort (ingen klaustrofobi) Komplett sett med dedikerte Dual Phased Array-spoler Alle bildesekvenser som brukes i MSK utredning. Fullt sett med forhåndsdefinerte sekvenser. og protokoller Brukerdefinerte sekvenser og tilpassede undersøkelsesprotokoller. Multi-plan scout. Omfattende bildevisning, analyse og rapportverktøy Fjernbetjeningskapasitet eXP-teknologipakke (valgfritt) for raskere og bedre MR-bildebehandling.

O-Scan: Enkelt og raskt for pasientene .

Som alle Esaote MR-systemer, er O.scan designet for pasientkomfort: Enkel pasientposisjonering med optimalisert pasient underlag. Maksimal komfort og stabilitet selv for store pasienter; Real-time bildeskjermer lar deg kontrollere pasientposisjonering direkte fra gantryen. Windows® operativsystem gjør O-scan lett å lære og bruke. Med et brukergrensesnitt og protokoller skreddersydd for ekstrem MR, er undersøkelsene raske og enkle å utføre. En komplett programvarepakke som leveres med et omfattende utvalg av verktøy for å behandle, vise og analysere bilder.

Problemfritt MR hold.

O-scan gjør mer på mindre plass. Det innovative designet integrerer et komplett MR-system, inkludert RF-skjerming, i en unik pakke og minimerer den totale plassen som trengs for installasjon. På grunn av sin lave vekt og ekstremt små 5-gaussfotavtrykk, kan O-scan enkelt installeres på praktisk talt ethvert kontor eller praksis. Operatørkonsollen, med et Windows®-grensesnitt, kan plasseres enten inne eller utenfor skanningsrommet, for å imøtekomme både små diagnostiske klinikker og store radiologiske avdelinger. Svært kompakt, installasjonsplass på 9 kvm. Lavt strømforbruk: kun 1 KW i vanlig 220 stikkontakt. Lav vekt Passer gjennom standard døråpninger

MR rapport levert på få timer.

Etter undersøkelsen sendes bildene elektronisk til en norsk Radiolog  som tolker og besvarer/beskriver bildene dine.  Resultatene fra undersøkelsene får du tilbake senest innen 24 timer. Din klinikk betaler en fast sum for hver rapport(beskrivelse). Slik kan du begrense kostnadene og smartest mulig etablere MR tilbudet i klinikken. Du velger selv hvor mange pasienter du vil behandle per dag og har full kontroll på kostnadene.  Du bestemmer selv hvor raskt du vil skalere opp din virksomhet.  Teknisk sett foregår dette ved at MR apparatet er koblet opp mot en skybasert tjeneste med PACS/RIS driftet av Adcare.

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L4-15

  L4-15 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 15-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Proben er svært ergonomisk utformet og balansen i proben gjør at den sitter perfekt i hånden. Dette gir deg en veldig god stabilitet under dynamisk undersøkelse samt under statisk undersøkelse. Fotavtrykk 55mm.
 • C 1-8

  C1-8 er vår nyeste premium konveksprobe basert på Single Crystal teknologi. Proben har frekvensområde 8-1MHz. Den ultimate abdominale proben som gir veldig gode bilder på strukturer ned til 44cm. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  Power- og fargedoppler med frekvenser på 1,9, 2,3, 2,8, 2.9 og 3,1MHz. Fotavtrykk 65mm. Field of View 7-105 grader.
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • LH18-4

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-4Mhz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet muligjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. CFM frekvenser er 8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm
 • SP2430

  SP2430 4-14Mhz phased array probe for hjerteskanning og transkraniale skanninger.
 • L8-24

  L8-24 er en premium høyfrekvent lineærprobe med frekvensområde 24-8MHz. Dette er proben for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 44 mm. Max dybde: 102mm. Proben gir ekstremt detaljerte fremstillinger av mikroskopiske strukturer i overflaten. Power- og fargedoppler med frekvenser på 6,3, 7,1, 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz. Field of View: 4-36 grader.
 • SE3133

  SE3133 er en transvaginalprobe med frekevnsområde 9-3 Mhz for OB/GYN undersøkelser.
 • SB2C41

  SB2C41 er en 3D/4D volumprobe med frekvensområde 8-1MHz.  Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder. Veldig god probe til "babyface» fremstillinger. Power- og fargedoppler med frekvenser på 1,6, 2,2, 2,8 og 3,3MHz

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • X-Bone & 3DSHARC
 • Ny eXP software
 • TrueMotion teknologi
 • Isotropic 3D
 • 0,4mm slice
 • Med DPA for kne, ankel, fot, albue, hånd og håndledd

Ergonomi

 • Åpen MR som er pasientvennlig.
 • Kan installeres i vanlig kontor på 9 kvm
 • Kan integreres med skybasert rapporteringstjeneste
 • Brøkdel av vanlig MR kost både i innkjøp og i drift

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Workshop: Ultralyd i allmennpraksis – Onsdag 5. juni 2024

5.06.2024

Workshop.

Vi inviterer leger i allmennpraksis, som vil lære mer om takstgivende ultralyd til workshop.

Tema: Takstgivende ultralydundersøkelser

5. juni kl 17.30-20.00

Behandling av gynekologiske indikasjoner med PRP – 22 mai kl. 13:00-16:00

22.05.2024

 Lichen, kombinasjonsbehandling Regenerativ medisin og Co2 laser

Kurset tar sikte på å adressere bruken av Regenerativ medisin og PRP i kombinasjon med C02 laser for behandling av Lichen.  Indikasjoner, utfordringer, best practice og presentasjon av kasuistikk.

Ultralydkurs nybegynnere – 23. oktober 08:00 – 25. oktober 14:30

23.10.2023

Ultralydkurs Nybegynnere.

Klinisk emnekurs i klinisk ultralyd i allmennpraksis (point of care)

Tema: Ultralyd

23-25 oktober oktober

Se flere ulralydkurs