Dedikert MR for MSK diagnostikk

 • Ultrahøy bildekvalitet
 • Ekstremt plasseffektiv - 9kvm rom
 • MR av rygg, nakke, skulder, kne, fot, ankel, håndledd, hånd og albue
 • En brøkdel av prisen til konvensjonell MR apparatur
 • 3 undersøkelser per time
 • Leasing

  Kr 55.000,- / mnd

  Estimat basert på 5-års leasing.
  Pris eks mva. Les om leie og leasing.

 • Kjøp

  Send inn din henvendelse så tar vi kontakt med deg med en pris for din konfigurasjon.

Send henvendelse

Produktbeskrivelse Esaote S-scan eXP.

Den komplette MSK-MR som gir mening


S-scan med eXP-teknologi, dekker all muskuloskeletal anatomi fra fot til skulder, inkludert de lumbale og cervikale delene. Den er helt i tråd med dagens behov for et effektivt og økonomisk apparat og er et fornuftig valg for enhver klinikk med en stor pasientbase innenfor MSK.

S-scan integrerer Esaotes erfaring over mange år med utvikling og produksjon av dedikerte MR-systemer, og er en komplett og effektiv løsning som er spesielt optimalisert for å møte de krevende behovene til MSK-fagfolk.

Esaote, Markedsleder innen MR for MSK

Fokuset til Esaote er MSK-MR og vi har blitt verdensledende på dette området. S-scan fra Esaote brukes daglig i mange klinikker og sykehus over hele verden for rutinemessige undersøkelser, samt for forskning. Esaotes MR systemer er enkle å anvende og kombinerer god bildekvalitet med optimal pasientkomfort.

 

Effektivitet med S-scan

S-scan er et effektivt MR-system som er enkelt å bruke, sørger for god arbeidsflyt og gir enestående bildekvalitet på en kostnadseffektiv måte. Det åpne designet og sanntidsbildedisplayet på gantryet muliggjør rask og enkel pasientposisjonering. Med DICOM-arbeidsliste, nettverksintegrasjon og ingen kryogener, gjør MR fra S-scan effektiv og kostnadseffektiv, enten du utfører en eller tjue undersøkelser per dag.

S-scan: Enkel pasienttilgang

«Enkel pasienttilgang» er en av funksjonene som definerer S-scan som et ideelt system for mer avanserte applikasjoner som MR-artrografi. Den brede åpningen og kompakte magneten gir enkel tilgang til pasienten.

 

S-scan: Åpen gantry og roterende benk

S-scan har en bred, asymmetrisk roterende benk. Denne brede benken gjør ikke bare pasientposisjonering enkel, det gir også maksimal stabilitet og komfort til pasienten for et enkelt oppsett og bedre bilder.

 

S-scan: Posisjonering

Rask, feilfri posisjonering blir lettere ved hjelp av sanntids bildevisning på gantryen.


S-scan Brio: Intuitivt brukergrensesnitt

Fordi den bruker Windows®, er S-scan lett å lære og bruke. Med et brukergrensesnitt og protokoller skreddersydd for muskel-og skjelettbilder, er undersøkelsene raske og enkle å utføre. Brukere kan tilpasse alle skanneparametere, og kundesekvenser kan lagres og integreres i normal menystruktur for senere bruk.

 • Intuitivt brukergrensesnitt: Windows® basert brukergrensesnitt;
 • En komplett programvarepakke: Leveres med et omfattende utvalg av verktøy for å behandle, vise og analysere bilder.

“As a result, image quality on the Esaote MRI systems is now exceptional, thus substantially narrowing the gap between low-field and more costly high-field MRI systems.”

- Radiolog Richard Rolfes, Klinikkleder Ohio State University,

Dokumenter

 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Gjør mer på mindre plass.

Det innovative designet integrerer et komplett MR-system, inkludert RF-skjerming, i en unik pakke og minimerer den totale plassen som trengs for installasjon. På grunn av sin lave vekt og ekstremt lave fotavtrykk, kan S-scan installeres på praktisk talt ethvert kontor eller praksis. Operatørkonsollen, med et Windows®-grensesnitt, kan plasseres enten inne eller utenfor skanningsrommet, for å imøtekomme både små diagnostiske klinikker og store radiologiske avdelinger. Svært kompakt, installasjonsplass på 9 kvm. Lavt strømforbruk: kun 3 KW i vanlig 220 stikkontakt.Lav vekt.

Hvordan får vi beskrevet MR bildene?.

Etter undersøkelsen sendes bildene elektronisk til en norsk Radiolog  som tolker og besvarer/beskriver bildene dine.  Resultatene fra undersøkelsene får du tilbake senest innen 24 timer. Din klinikk betaler en fast sum for hver rapport(beskrivelse). Slik kan du begrense kostnadene og smartest mulig etablere MR tilbudet i klinikken. Du velger selv hvor mange pasienter du vil behandle per dag og har full kontroll på kostnadene.  Du bestemmer selv hvor raskt du vil skalere opp din virksomhet.  Teknisk sett foregår dette ved at MR apparatet er koblet opp mot en skybasert tjeneste med PACS/RIS driftet av Adcare.

.

.

.

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L4-15

  L4-15 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 15-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Svært ergonomisk probe, og lett å manøvrere. Fotavtrykk 55mm.
 • C 1-8

  C1-8 er vår nyeste premium konveksprobe Single crystal, med frekvensområde 8-1 Mhz. Den ultimate abdominale proben som veldig gode bilder på strukturer ned til 44cm. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  CFM frekvenser er 1,9MHz, 2,3MHz, 2,8MHz, 2.9  og 3,1MHz. Fotavtrykk 65mm. Kurvet 7-105 grader
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • LH18-4

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-4Mhz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet muligjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. CFM frekvenser er 8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm
 • SP2430

  SP2430 4-14Mhz phased array probe for hjerteskanning og transkraniale skanninger.
 • L8-24

  L8-24 er en premium lineærprobe med frekvensområde 24-8 MHz En høyfrekvent probe for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 44mm. Max dybde: 102mm. Gir meget god fremstilling i overflaten. CFM frekvenser er 6,3MHz, 7.1 Mhz,  8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7Mhz. Field of View: 4-36 grader.
 • SE3133

  SE3133 er en transvaginalprobe med frekevnsområde 9-3 Mhz for OB/GYN undersøkelser.
 • SB2C41

  SB2C41 er en 4D volumprobe med frekvensområde 8-1Mhz.  Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder. Veldig god probe ved "babyface" CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz

Tilvalg lisenser

 • ElaXto

  ElaXto (strain) lisens gir deg mulighet til å evaluere stivheten i et valgt område i real-time. Esaote har vært en pioner og stått fremst innenfor dette feltet i mange år. Dette benyttes innenfor mange områder som MSK, Bryster og Tyridea, Lever, Urologi(prostata) og gynekologi.
 • ElaXto advanced

  Advanced ElaXto et tilvalg til ElaXto lisensen
 • Needle Enhancement

  Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.
 • Xstrain 4D

  Xstrain4D er et innovativt verktøy for den mekaniske vurderingen av hjertets vegg-bevegelse. Det kan derfor gi kvantitative informasjon som kan benyttes i tillegg til ordinære undersøkelser og bli brukt til å overvåke pasienter for å identifisere tidlige endringer som feks: EDV, ESV, SV og EF.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • Fullt sett med forhåndsdefinerte MSK sekvenser og protokoller
 • Multi-plan scout
 • Komplett sett med dedikerte optimaliserte spoler
 • 0,25 tesla kombinert med eXP teknologi gir svært høy kvalitet på MSK bildene

Ergonomi

 • Frittstående system med et lite fotavtrykk, kan installeres i et enkeltrom på 9 m2
 • Ergonomisk roterende pasientbord med 200 kg kapasitet
 • Lavt strømforbruk: mindre enn 3 KW i vanlig 220 stikkontakt
 • Åpen permanent magnet som er svært pasientvennlig.

Relaterte produkter.

Kan vi hjelpe deg med noe?

Ultralydkurs.

Kompetansehevingskurs PRP/Hyaluronsyre. 13. februar 2020, kl. 16:30-19:30

13.02.2020

Arr: Fysioterapeut Kjetil Nord-Varhaug og Manuellterapeut Eirik R Hauger i samarbeid med Adcare AS

Læringsmål:

Kurset tar sikte på å adressere bruken av PRP/Hyaluronsyre;  indikasjoner, utfordringer, best practise og presentasjon av kasuistikk. Vi ønsker å skape et miljø hvor det skal være lett å stille spørsmål og hvor dere som klinikere sitter igjen med nyttig informasjon for å kunne hjelpe pasientene deres på best mulig måte.

Workshop: Ultralyd i allmennpraksis. 19. februar 2020, kl. 17-20

19.02.2020

Arr: Lege og spesialist i Radiologi Jan-Henrik Opsahl i samarbeid med Adcare AS

Læringsmål:

* Gjennomgang av grunnleggende ultralydforståelse

* Demonstrasjon av de mest vanlige skanningene innen allmennpraksis

* Skanninger demonstrert i plenum

* 5 skannestasjoner for utvikling av dine praktiske ferdigheter

Workshop: Ultralyd MSK – Skulder. 5 februar 2020, kl. 17-20.

5.02.2020

Arr: Manuellterapeut Eirik Hauger i samarbeid med Adcare AS

Læringsmål:

* Gjennomgang av grunnleggende ultralydforståelse skulder

* Skanninger demonstrert i plenum

* 5 skannestasjoner for utvikling av dine praktiske ferdigheter

 

Se flere ulralydkurs