ENGANGS PUSSBEKKEN «NYFIBER»

Sannsynligvis det tryggeste, reneste og grønneste produktet vi har idag.

 

En innovativt og unikt 700 ml engangs pussbekken laget av 100% naturlig, ren fiber (rishalm), med vannavstøtende egenskaper. Inneholder IKKE resirkulert materiale. Pussbekkenet er både 100% biologisk nedbrytbart og fullt komposterbart. Den er egnet for avhending i en generell masseavfallsmaskin. CURAS pussbekken er de første i verden som er 100 % biologisk nedbrytbare og fullt komposterbare. Dette produktet er produsert med en ledende ressursgjenopprettingsteknologi (patentert) for å omdanne 100% naturlig fiber (rishalm) til et pussbekken. Først i verden til å designe en nyskapende engangsmedisinsk beholder som gjør avfall til nyttige ressurser, ved hjelp av en biomimetisk tilnærming for å opprettholde helse og balanse på jorden vår. Det er fullstendig komposterbart i jorda uten å påvirke miljøet negativt. Produsert med en helautomatisk maskin med integrert tørkeprosess, for å sikre renslighet og sikker bruk av brettet.

 

Oppfyller fullt og helt PAS29 for vannmotstand, og rutinemessig testet utover 4 -timers målet. Sikker intil minst 4 timer. Produktet kommer med en ekstra glatt overflate og etterbehandling som er renere og tryggere å bruke.
Designet med en tut som gjør at væske kan helles ut på en kontrollert måte.
Gradering markering gir mulighet for en estimering/indikasjon på omtrentlig mengde (volum) væske. Reduserer risikoen for krysskontaminering og sykehusinfeksjoner (HAI) ettersom dette er et engangsprodukt for engangsbruk. Produktet er stabilt med en flat bunndesign, glatt, og kan enkelt stables. Lett å skille. Ingen giftige stoffer eller lukt frigjøres fra brettet selv under høy temperatur eller svært sure/alkaliske forhold.
Pakket i Curas WardPak ™ system med innerposer; som beskytter produktet mot støv og forurensning. Avdelingspakke på 100 stk som er en stor fordel kontra andre produkter på markedet som har 200 til 300 stk i avdelingspakke. 6 avdelingspakker i transportkartong på 600 stk.

Barcode på avdelingspakke og transportkartong.