Ultralyddiagnostikk blir høyt verdsatt hos pasientene og gir deg som behandler økt treffsikkerhet innen diagnostikk og tiltak. Det bidrar til at du kan henvise bedre og stille raskere diagnose. Du kan utvikle dine kunnskaper og lærer mer som bidrar til en mer interessant arbeidsdag.

Gjennom et samarbeid med kvalitetsprodusenter som Esaote og Sonoscape har vi i over 10 år fått utvikle og finslipe vår kompetanse innen ultralyd. Dette har ført til at vi nå, med stolthet, kan fortelle at vi også har fått ansvaret for anerkjente Mindray i Norge. Og det er en god anledning for å gi et knalltilbud. I tillegg til en god pris for selve apparatene tilbyr vi også 3 prober der standard er 2! Velg mellom hjerte eller transvaginal.

Mindray DC60 Exp.

Banebrytende teknologier som samtidig er overraskende lett å betjene gjør at du er igang på 1-2-3. Apparatet starter på 10 sek. fra standby. Sammen med et stort touchpanel og en krystallklar (HD) 21,5” justerbar skjerm gjør dette apparatet til en fantastisk ”kollega”.  Les mer om DC60Exp her.

Kampanjepris 4.549,- + mva (leasing 60 med)

Leveres med 3 prober og opplæring av våre produktspesialister. Nettpris 5.530,-

 

Mindray DC40

DC40 Exp er et rimeligere alternativ enn DC 60 Exp, men med mange av de samme funksjonene. Et kraftig ultralydapparat som leverer meget gode bilder. Apparatet er enkelt å betjene og starter også på 10 sekunder fra standby.

Les mer om DC40 her

Kampanjepris 3.799,- + mva (leasing 60 med)

Leveres med 3 prober og opplæring av våre produktspesialister. Nettpris 4.750,-

 

Fokus på brukervennlighet.

Når apparatet skal stå på kontoret er viftestøy irriterende. Mindray DC60 Exp og DC40 har moderne teknologi som gjør at apparatet er helt stille. Det kan stå i drift på kontoret hele dagen.  Det betyr at du oftere tar det i bruk og raskere får gjort undersøkelsen.

 

Se fler apparater her;