Ultralyddiagnostikk blir høyt verdsatt hos pasientene og gir deg som behandler økt treffsikkerhet innen diagnostikk og tiltak. Det hjelper deg å lage et bedre rehabiliteringsopplegg. Det bidrar til at du kan stille raskere diagnose. Du kan utvikle dine relasjoner til leger og ortopeder som kan gi deg økt pasienttilgang. Du lærer mer om anatomi, muskulatur og nerver som bidrar til en mer interessant arbeidsdag.

Nå har vi et kanontilbud til deg som ønsker et nytt apparat.

MyLab™Sigma Elite.  Bli med på den teknologiske utviklingen!

Den nyeste generasjonen ultralydapparat fra Esaote, er nå spesialtilpasset for MSK ultralyd. Sigma Elite kommer med dedikerte programmer for skulder, albue, hånd, kne, fot/ankel, hofte,  for best mulig bildekvalitet og brukervennlighet. Integrert læringsbibliotek med relevante ultralyd-projeksjoner hjelper deg å utvikle nye ferdigheter.  Power-og fargedoppler tilpasset MSK med økt presisjon og sensitivitet. Sigma Elite er et komplett apparat med alle funksjoner du trenger til MSK skanninger.

 

En undersøkelse om dagen er nok!

Leasing kr. 230,- per dag

Din pris er kr. 4.048,- eks mva. per mnd.  (kr. 5.060,- inkl. mva.)

Ingen fakturagebyr. 

Få apparat når du ønsker. Start betalingen 3 måneder senere. 

Fast lav pris med 5 års leasingavtale.

Tilbud gjelder til og med 31. oktober 2021.

Etableringsgebyr 0,- 

MyLab™Sigma Elite.  Et komplett apparat 

Sigma Elite leveres med ny større roterbar skjerm på 15,6 tommer. At skjermen er roterbar gjør det enklere å få gjort dine undersøkelser. Skjermen kan utnyttes fullt ut ved å vise ultralydbildene på hele skjermen. Skjermen hindrer gjenskinn og gjengir bildene bedre i dagslys. Sigma Elite fra Esaote, har hurtig oppstart på 15 sekunder og flere ny funksjonalitet. Ekstremt brukervennlig og responsivt touchpanel med godt brukergrensesnitt og lettfattelige knapper og brytere. Naturligvis HDMI for tilkobling av stor ekstern skjerm på kontoret ditt. Leveres normalt nå med ny uovertruffen lineærprobe L15-4, med frekvens fra 15-4 MhZ.

«Fra ultralyd til pasientjournal» er integrert i MyLab™Sigma Elite

Lisensen gjør det mulig å kople ultralydapparatet til journalen for å få bilder og video sømløst fra ultralydapparatet inn i pasientjournal. Dette kan gjøres trådløst eller kablet, med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og lagre bilder på riktig pasient på serveren. Adcare har samarbeidet med bl.a. Aspit(Physica) slik at denne integreringen er kvalitetssikret.

Wireless lisens for WiFi tilkopling for lagring av bilder og informasjon på server eller på ditt nettverk er inkludert på Sigma Elite.

 

MyLab™Sigma Elite. Fullverdig MSK ultralyd.

Sigma Elite er et komplett apparat med alle funksjoner du trenger til MSK skanninger levert i høy kvalitet.

 

Læringsbiblotek medfølger. 

Sigma Elite leveres med læringsbiblotek med komplette projeksjoner innen MSK. Biblioteket inneholder mange projeksjoner med detaljerte beskrivelser av projeksjoner, strukturer og forslag til hvordan proben skal holdes. Bibliotekets projeksjoner kan kombineres med «live» Ultralyd. Slik kan du enkelt veksle mellom treningsbilder og din egen ultralydprojeksjon. Dette er ett fantastisk hjelpemiddel.

 

Fokus på brukervennlighet.

Når apparatet skal stå på kontoret er viftestøy irriterende. MyLab Sigma Elite har SSD disk og moderne teknologi som gjør at apparatet er helt stille. Apparatet er 50% raskere enn tidligere apparater og har i tillegg batteridrift. Apparatet har det laveste støynivået av alle portable apparater på markedet. Det kan stå i drift på kontoret hele dagen.  Det betyr at du oftere tar det i bruk og raskere får gjort undersøkelsen. Den medfølgende programvare, Mylab Desk gjør det enkelt for deg å etterbehandle bilder (for eksempel gjøre målinger/eller dele med kolleger) på egen PC.

Du trenger kun en lineære probe.

Den beste lineær probe fra Esaote noensinne! Robust probe med frekvenser fra 15-4 Mhz. Esaotes multifrekvens teknologi gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer. Her får du premium bildekvalitet innen hele frekvensområde. Sterkt forbedret doppler med høyere sensitivitet som er raskere og mer responsiv på lav scal. Power- og fargedoppler frekvenser på 4,2Mhz, 4.5, 5,0Mhz, 5.6Mhz, 6,3Mhz, 7,1Mhz, 8.3Mhz og 10Mhz Proben er svært ergonomisk og lett å manøvrere.

 

MyLab™Sigma Elite. Hva følger med ?

• Ny og avansert dataprosessering gir forbedret bildekvalitet innen MSK

• Lineær-probe for MSK skanninger 15-4 MHz med HD-Zoom og V-Pan.

• Norske spesifikke MSK forhåndsinstillinger

• DICOM og WIFI lisens for trådløs overføring av bilder til journalsystem er inkludert.

• Powerdoppler med økt sensitivitet og presisjon.

• Utvidet læringsbiblotek med 300 projeksjoner inkludert.

• Needle Enhancement inkludert – software som forsterker fremstillingen av nålen ved injeksjoner.

• Ny stor 15,6“ vridbar medisinsk monitor.

• Høydejusterbar tralle med solide og låsbare hjul.

 

MyLab™Sigma Elite. Hva sier våre kunder ?


Hvordan har du jobbet med ultralyd frem til nå?   

De 4 siste årene har jeg brukt ultralydapparatet daglig i min arbeidshverdag. Jeg bruker dette som et tilleggsverktøy i undersøkelsen av pasienter med muskel/skjelett plager, og da spesielt i de tilfellene jeg ikke er helt sikker på de kliniske testene. 

Husker du hva var hovedårsaken for at du valgte å begynne med ultralyd for pasientutreding?   

Hovedårsaken til at jeg begynte med UL var at jeg ønsket å tilby noe i min praksis som ikke alle klinikker tilbyr. Dette kombinert med at jeg jobber mye med idrettsskader førte til at jeg ble nysgjerrig på UL. Meldte meg på et kurs, og etter dette var jeg ikke i tvil. Tok ikke lang tid etter kurset før jeg signerte leasingavtale med AdCare. Jeg har blitt en klart bedre kliniker etter at jeg startet opp med UL. 

Hva var du usikker på når du skulle velge ultralydapparat og leverandør?   

Jeg var usikker på kostnad opp mot inntjening på apparatet. Ville jeg få brukt apparatet nok til at dette dekket kostnadene osv. 

Hvordan har du opplevd tilbud/hjelp/rådgiving fra Adcare gjennom prosessen?   

Jeg har opplevd servicen som veldig bra, mtp oppfølgning og hjelp når det har vært noe med apparatet (Gamma), samt ved bytte til Sigma. 

Hvordan opplever du at ditt nye apparat bidrar til bedre pasientutredning ?   

Mitt nye apparat (Sigma) er jeg veldig godt fornøyd med. Det er lettere å fremstille flere strukturer med dette enn med Gamma som jeg hadde før. På denne måten får pasientene mine en grundigere utredning nå enn tidligere. Gjelder spesielt ankel og skulder, ser flere detaljer. (på godt og vondt… følte jeg måtte lære meg skulder på ny 😉

Hva vil du si til andre som vurderer å begynne med ultralyd, eller tenker å bytte ut apparatet sitt?   

Da vil jeg si at dersom de vurderer å starte med ultralyd i sin praksis, så må de gå all inn. Delta på kurs og bruk apparatet mye i hverdagen, vær aktiv på forum og søk kunnskap. I tillegg til dette så vil jeg anbefale å bruke litt tid på å sjekke apparater og tilbud, pris opp mot kvalitet og service. Sett service høyt. Nå har jeg bare brukt Esaote i min praksis, men er så langt meget fornøyd med dette kontra andre apparater jeg har prøvd på kurs.

– Audun Svendsen.

 

Hvorfor Leasing?

Med dagens raske teknologiske utvikling er det ofte en fordel å lease når det er på tide å investere i nytt apparat. Ved leasingfinansiering belastes hverken investeringsbudsjett eller bankkreditt. Med denne  gunstige avtale vil ultralyd fort representere en inntekt fremfor en utgift. Ved leasing må apparatet ditt forsikres via ditt forsikringsselskap eller via forsikring integrert i leasingkontrakt.

1. Frigjør kapital

Frigjør kapital som kan brukes til andre avkastningsvennlige investeringer, belaster ikke investeringsbudsjettet. Du kan selv velge lengden på den leasingavtale hos oss. Velg mellom 2, 3, 4, 5 eller 6 år.

2. Bedre forholdstall i balansen

Bedre forholdstall i balansen da leieobjektene vanligvis ikke aktiveres i regnskapet.

3. Bedre kontantstrøm

Betaling i takt med verdirealisering av objektet. Bedre cash-flow og dermed bedre nøkkeltall, når kostnader og inntekter samkjøres.

4. Ingen forskuttering av merverdiavgift

Ingen forskuttering av merverdiavgift på anskaffelsestidspunktet.

5. Enkel budsjettering

Enkel budsjettering og regnskapsføring, da leien er kjent i hele leieperioden og utgiftsføres i sin helhet

6. Fleksibelt

Mulighet for utskifting av utstyr i avtaleperioden.