Tar mellomklasse ultralydapparater til nytt nivå

 • Ny robust lineærprobe med frekvens fra 15-4 Mhz som gir bedre bilde i overflaten.
 • 2 probeporter på ultralydapparatet
 • Forbedret bildekvalitet med sofistikert speckle redusjonsteknologi og post prosesserings algoritme.
 • Kraftig forbedret farge- og powerdoppler med økt sensitivitet som er raskere og mer responsiv.
 • Utvidet læringsbiblotek med 300 projeksjoner.
 • Ny stor 15,6 " vridbar medisinsk monitor.

Leasing fra 3420,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Konfigurer ditt apparat

MSK / Revmatisme

Leveres med spesialisert oppsett for MSK/Revmatologisk ultralyd. Egne presets for albue, kne, skulder, håndledd, finger, ankel, fot, hofte m.v. MSK software inkluderer også læringsbiblotek med eksempel projeksjoner som kan benyttes sammen med din live skanning.  Apparat leveres som standard med MSK tilpasset power-og fargedoppler, og alle andre funksjonaliteter du trenger innen MSK ultralyd.

Allmennmedisin / Legevakt

Komplett software for diagnostikk i din allmennmedisinpraksis eller legevakt inkludert spesiallaget presets for optimal visualisering og rask diagnostering.  X-View+ fremhever hvert eneste piksel, fjerner støy i bildet, forsterker overganger mellom strukturer.  M-View er en funksjon som styrer bildet i flere retninger og legger dette sammen til et bilde. Det gir deg et bilde med minimalt med støy og artefakter. CFM og Power doppler. Esaote er kjent for en ekstremt følsom doppler både power og CFM. I begge modaliteter kan man styre signalet i ønsket retning samt ønsket farge og følsomhet.
Doppler Pulsed wave og Contineus Wave er meget følsom og gir deg både lyd og tidslinjevisualisering av ønsket kar fra lave til høye hastigheter.  Komplett software med oppsett for allmennpraksis, Gyn/Ob, Urologi, Vaskulær, Hjerte, MSK, Anestesi, Kardio,  m.v.

Produktbeskrivelse Esaote MyLab Sigma, 2019.

MyLab Sigma er ett nytt ultralydapparat som leverer en suveren bildekvalitet i overflate- og dybdeskanninger enten det er finger, skulder, kne, ankel eller hofte. Ny teknologi for konvecs proben gir dybdepenetrasjon ned til 40cm. Moderne hardware gir rask responstid og økt framerate (bilder pr. sek.) Dynamiske ultralydundersøkelser blir tydelige og mer effektive. Sammen med en forbedret post-prosesserings algoritme og sofistikert «speckle» reduksjonsteknologi, setter dette nye apparatene fra Esaote en ny standard. Gjenkjennelig Esaote design, men helt ny innmat med kraftig forbedret prosessor, SSD disk, Windows 10, ny stor 15,6 » medisinsk skjerm og nye teknologier som gjør at undersøkelsene dine går raskere. Apparatet tar virkelig MSK ultralyd til ett nytt nivå i det midtre prissegmentet.

Sigma leveres med ny større roterbar  skjerm på 15,6 tommer. At skjermen er roterbar gjør det enklere å få gjort dine undersøkelser. Skjermen kan utnyttes fullt ut ved å vise ultralydbildene på hele skjermen. Skjermen hindrer gjennskinn og gjengir bildene bedre i dagslys.

Sigma fra Esaote, har hurtig oppstart på 15 sekunder og masse ny funksjonalitet. Ekstremt brukervennlig og responsivt touchpanel med godt brukergrensesnitt og lettfattelige knapper og brytere. Naturligvis HDMI for tilkobling av stor ekstern skjerm på kontoret ditt og mulighet for wifi for bildedeling og printer. Leveres normalt nå med ny uovertruffen lineærprobe L15-4, med frekvens fra 15-4 MhZ.  Apparatet kan eventuelt utvides med Konveksprobe, Hockestick m.v.

Foruten skannebibliotek har vi også nytt og godt injeksjonsprogram som hjelper deg å se nålen når du skal gjøre/begynne med injeksjoner.

Når apparatet skal stå på kontoret er viftestøy irriterende. MyLab Sigma har SSD disk og moderne teknologi som gjør at apparatet er helt stille. Apparatet er 50% raskere enn tidligere apparater og har i tillegg  batteridrift. Apparatet har det laveste støynivået av alle portable apparater på markedet. Det kan stå i drift på kontoret hele dagen.  Det betyr at du oftere tar det i bruk og raskere får gjort undersøkelsen. Den medfølgende programvare, Mylab Desk gjør det enkelt for deg å etterbehandle bilder(for eksempel gjøre målinger/eller dele med kolleger) på egen PC.

Jeg er veldig fornøyd med servicen fra AdCare. Mitt ultralyd apparat holder mål og hjelper meg mye i hverdagen som allmennlege og idrettslege. AdCare gir rask respons ved behov for hjelp eller service på apparater.

- Ola Sand, Allmennpraktiker og idrettslege,

Det er like bra at allmennleger bruker ultralyd som at jordmødre og sonografer gjør dette. Jeg anbefaler å benytte ultralyd til indikasjon på gallestein, aorta-aneurismer, pleuravæske og urinretensjon – i tillegg til undersøkelser av gravide.

- Ole Jacob Greve, Radiolog,
 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Markedets beste lineær probe.

Den beste lineær probe fra Esaote noensinne! Robust probe med frekvenser fra 15-4 Mhz. Esaotes multifrekvens teknomologi gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer. Her får du premium bildekvalitet innen hele frekvensområde. Sterkt forbedret doppler med høyere sensitivitet som er raskere og mer responsiv på lav scal. Power- og fargedoppler frekvenser på 4,2Mhz, 4.5, 5,0Mhz, 5.6Mhz, 6,3Mhz, 7,1Mhz, 8.3Mhz og 10Mhz Proben er svært ergonomisk og lett å manøvrere.

Unikt læringsbiblotek.

Nytt læringsbiblotek leveres som standard med apparatet. Komplette projeksjoner innen MSK, Raumatologi, allmennprakis FAST, m.v. Biblioteket inneholder over 300 projeksjoner med detaljerte beskrivelser av projeksjoner, strukturer og forslag til hvordan proben skal holdes. Biblioteket projeksjoner kan kombineres med «live» Ultralyd. Slik kan du enkelt veksle mellom treningsbilder og din egen ultralydprojeksjon. Dette er ett fantastisk hjelpemiddel og unikt for våre apparater

Konveksprobe som gi deg svar du ser etter.

AC2541 er vår konveksprobe med frekvensområde 8-1 Mhz. Proben er veldig god på dype strukturer. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder. CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz

Fantastisk brukervennlighet.

Esaote MyLab Sigma har så mange unike punkter som gjør det brukervennlig for deg. Apparatet har 2 probeporter i apparatet. Du trenger ingen ekstra konnektor om du senere skal utvide med en ekstra probe. Apparatet er helt stillegående. Du kan ha det påslått inne på kontoret ditt hele dagen. Ingen irriterende lyd. Tilslutt en bildekvalitet ikke tidligere sett i dette prissegmentet.

Ultrasound Imaging Beyond Efficiency, Flexibility and Ease.

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L4-15

  L4-15 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 15-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Svært ergonomisk probe, og lett å manøvrere. Fotavtrykk 55mm.
 • AC2541

  AC2541 er vår konveksprobe med frekvensområde 8-1 Mhz. Den ultimate abdominale proben og veldig god på dype strukturer. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  CFM frekvenser er 1,6MHz, 2,2MHz, 2,8MHz og 3,3MHz
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • L8-24

  L8-24 er en premium lineærprobe med frekvensområde 24-8 MHz En høyfrekvent probe for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 44mm. Max dybde: 102mm. Gir meget god fremstilling i overflaten. CFM frekvenser er 6,3MHz, 7.1 Mhz,  8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7Mhz. Field of View: 4-36 grader.
 • IH6-18

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-6Mhz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet muligjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. CFM frekvenser er 8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm

Tilvalg lisenser

 • Needle Enhancement

  Needle Enhanced imaging er en egen software som gir deg støtte og hjelp ved injeksjoner. Her får du kraftig forsterkning av nålen samt visualisering av skyggesone. En meget stor hjelp ved injeksjoner.
 • Dicom

  DICOM lisens gir deg tilgang til å kople apparatet trådløst eller kablet til en DICOM server. Med den aller nyeste funksjonaliteten. Dette gir deg muligheter som blant annet å lage arbeidslister hvor pasientinfo ligger klart og bilder lagres på riktig pasient på serveren.
 • Wifi lisens

  Wireless lisens for WiFi tilkopling for lagring av bilder og informasjon på server eller på ditt nettverk

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • High-end MSK ultralyd
 • X-view & M-View 2.0
 • Farge og powerdoppler
 • Læringsbiblotek med 300 projeksjoner
 • Fullskjerms ultralydbilde på skjermen
 • Høyderegulerbar tralle med store hjul.
 • Transportkoffert

Ergonomi

 • 15,6" vridbar Monitor
 • Helt lydløs
 • Oppstart på 15 sekunder
 • 4 stk USB kontakter og HDMI
 • Fullskjerms ultralydbilde på skjermen
 • Norsk tastatur

Annet

 • Norsk brukerveiledning

Relaterte produkter.

Ta kontakt

Ultralydkurs.

Ultralydveiledet Injeksjon i allmennpraksis – Tirsdag 3. september 2019

3.09.2019

Vi inviterer leger i allmennpraksis, som vil lære mer om bruk av ultralyd og injeksjonsteknikker, til praktisk workshop.

MSK BASIC Modul 1 – Kne, ankel og fot. 13-14 September 2019

13.09.2019

Velkommen til modul 1  basic rekken innen MSK ultralyd.

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA) har innledet et samarbeid hvor vi tilbyr muskel- og skjelett ultralydkurs til helsepersonell i Norge.

Kurs 3 – Diagnostisk ultralyd, muskelskjelett

27.03.2020

Arr: Manuellterapeutenes Servicekontor i samarb. med FUA og Ultralyd Trøndelag.

Grunnleggende ultralydfysikk,ultralyddiagnostikk muskelskjelett, ultralyd på nerver, ultralydstyrt nåling og injeksjoner.
Ultralydpatologi. Hands on egentrening. Kurset avsluttes med en eksamen siste dag.

Se flere ulralydkurs